Muntatge de fotos de Carmen Borrego en primer pla a 'Así es la vida' i una imatge de María Teresa Campos

GENT

Carmen Borrego confessa què pensava María Teresa Campos del seu germà secret

Carmen Borrego ha revelat a 'Así es la vida' el motiu pel qual va acabar acceptant el seu germà secret

Carmen Borrego ha explicat Así es la vida el comentari que li va fer la seva mare quan va descobrir que tenia un familiar secret. La primera persona que va parlar d'aquest tema va ser Antonio David Flores i ho va fer per venjar-se de Carmen. Ara Borrego ha aprofitat que no hi ha tanta atenció a l'ambient per parlar alt i clar.

Carmen Borrego insisteix que María Teresa Campos tenia un bon concepte del seu germà i va ser la que la va animar a fer el pas. La presentadora no va ser cap obstacle, tot al contrari, va ajudar-la a conèixer la veritat sobre el seu passat. María Teresa va utilitzar els seus contactes perquè les filles no tingueren cap dubte sobre l'ADN de la persona que deia portar els seus cognoms.

Carmen Borrego i Terelu Campos, totes dues amb cares tristos, a la missa funeral de María Teresa Campos
Terelu Campos i Carmen Borrego tenen un germà secret | GTRES

Carmen i Terelu Campos es van criar a Màlaga, ciutat que va ser testimoni d'aquesta història que va sortir a la llum fa dos anys. María Teresa Campos no havia tractat mai el tema per no generar conflictes. El familiar de la Carmen i la Terelu és anònim i no vol formar part del món de l'espectacle, per això les Campos van guardar silenci.

Borrego insisteix que el seu familiar no té cap interès de ser mediàtic, per això sap que mai no parlarà a canvi de diners. També ha deixat clar que la persona que el va animar a donar normalitat a l'assumpte va ser María Teresa Campos.

Carmen Borrego confessa la seva única por

"Jo l'únic que no volia era que exhumés al cos del meu pare, però em van dir que no feia falta", explica a Carmen. El seu germà ha estat a l'ombra durant molts anys i va ser Antonio David Flores qui el va treure a la llum. En aquell moment Terelu Campos va agafar les regnes de la situació per explicar que ella no havia amagat res.

Imatge de María Teresa Campos, feliç amb un vestit groc de quadres durant una entrevista a 'Viva la Vida' l'any 2021
María Teresa Campos va ser molt generosa | Mediaset

Van ser molts els que van assegurar que Carmen i Terelu l'única cosa que estaven fent era protegir la intimitat d'una persona que no era famosa. Ara Borrego ha donat noves dades a Así es la vida i ha deixat clar quina postura va adoptar María Teresa.

La matriarca de les Campos va fer tot el possible perquè les seves filles augmentessin la família sense arrossegar els traumes del passat. Juntes van donar una naturalitat total al que havia passat.