Primer plànol de Bosco Martínez-Bordiú somrient en la penúltima gala de 'Supervivientes 2023'

Bosco Martínez-Bordiú explica la veritat sobre Adara Molinero fora de 'Supervivientes'

Bosco Martínez-Bordiú explica a quin punt està la seva relació amb Adara

Bosco Martínez-Bordiú s'ha convertit en el concursant revelació de 'Supervivientes' . Però ja no només per haver guanyat el concurs, sinó també per la seva història d'amor amb Adara Molinero.

Tots dos segellaven el seu romanç amb un petó en ple directe durant la final i sembla que tenen molt clar que volen continuar coneixent-se fora.

És més, Adara assegurava estar força il·lusionada. Com Bosco, que fins i tot parla d'amor en lletres majúscules.

Bosco Martínez-Bordiú junt amb Sandra Barneda en 'Así es la vida'
Bosco s'ha sincerat amb Sandra Barneda | Mediaset

Almenys, així ho ha confessat a Sandra Barneda a 'Así es la vida'. "Jo estic enamorat de la vida i de tot el que està passant. A banda d'enamorat, estic molt il·lusionat", li ha dit.

A més, també ha respost a les acusacions dels que apunten que es pugui tractar d'un muntatge per part de tots dos.

"No crec que això es pugui planejar. La platja, les onades, les brises... Ja saps", ha deixat caure el nebot de Pocholo. I no només això, sinó que ha explicat com han estat els primers partits fora de càmeres.

Ion Aramendi i Bosco Martínez-Bordiú al debate final de Supervivientes
Bosco, triomfal durant el debat de 'Supervivientes' | Mediaset

Bosco Martínez-Bordiú se sincera sobre la seva relació amb Adara Molinero

"¿Has tornat a veure Adara? Heu quedat?", ha volgut saber Barneda. Quelcom davant del que el jove no es tallava a l'hora de respondre amb gran naturalitat. "He tingut el plaer de convidar Adara a un sopar. La veritat que jo encantat", ha explicat als allà presents.

D'altra banda, el guanyador de 'Supervivientes' també ha revelat detalls que desconeixíem sobre la seva infantesa. Per exemple, que patia d'hiperactivitat i això el va fer passar molt malament.

Captura de 'Supervivientes' amb Adara Molinero i Bosco Martínez-Bordiú donant-se un petó amb Artùr Dainese al costat el 2 de juliol de 2023
Adara i Bosco presumeixen del seu amor a Telecinco | Mediaset

"Em costava més que als altres. Quan et fiques en una habitació i el silenci et distreu, és complicat", s'ha sincerat.

Tot i que, malgrat això, va tenir la sort "d'estar en una escola fantàstica i que els meus pares em donessin un enorme suport". "L'he considerat com una part de mi i una cosa positiva i que m'alegro de ser", ha dit sobre la seva hiperactivitat.