Primer plànol de Rocío Carrasco amb una expressió seriosa
GENT

Rocío Carrasco confirma el pitjor malson de Gloria Camila amb la seva pitjor enemiga

Rocío Carrasco ha presumit de la seva gran relació amb Sofia Suescun

Rocío Carrasco ha tornat a la càrrega i ha donat el cop de gràcia a la seva germana Gloria Camila, i és que s'ha deixat veure molt ben acompanyada per Sofia Suescun.

De lluny és coneguda la tensió existent entre la filla d' Ortega Cano i Sofia Suescun, sobretot arran de la seva ruptura amb Kiko Jiménez.

Després de quatre anys de relació, Kiko atacava de la pitjor manera contra el seu ex i no trigava a començar a destapar secrets dels Ortega-Mohedano.

Rocío Carrasco a la inauguració del monument a Pedro Carrasco
Rocío Carrasco fa anys que no parla amb la seva germana | GTRES

A més, també passava a presumir de la seva relació amb Sofia per tot Telecinco, que se sumava a l'assetjament i l'enderrocament televisiu.

Una cosa que Gloria Camila mai podrà perdonar, ja que va suposar un dels pitjors moments de la seva vida. De fet, han estat nombroses les ocasions en què totes dues s'han enfrontat públicament.

Rocío Carrasco dona a la seva germana on fa més mal

I és que al llarg d'aquests darrers anys, la filla de Maite Galdeano ha deixat anar el més gran sobre la seva eterna enemiga.

"M'explicava que la seva anterior parella el portava pel mal camí, a malbaratar, amb un ritme de vida molt alt i, al final, se t'enganxen els mals costums. Ell fins i tot patia", carregava contra ella deixant-la en molt mal lloc.

Just per això, a tots ens ha agafat per sorpresa l'estreta relació que sembla haver sorgit entre Rocío Carrasco i Sofía Suescun.

Història d'Instagram de la Sofía Suescun en la qual apareix ella amb la Rocío Carrasco i les botes roses de Shein
Rocío Carrasco, molt somrient al costat de Sofia Suescun | Instagram, @sofia_suescun

En concret, ha estat la influència la que ha aprofitat per presumir d'aquesta inesperada amistat que segurament haurà deixat de pedra Gloria Camila .

Així, compartia una imatge en què es veu a les dues passar temps juntes i divertir-se aquest cap de setmana. "La meva Ro volia aquestes botes, i com les vau esgotar en un dia, li vaig guardar les meves. Ella feliç amb les seves botes", escrivia la de Pamplona.

D'aquesta manera, Rociíto aprofitava per ajudar la seva amiga en una de les col·laboracions pagades. Tot i que la pregunta que molts es fan ara és: com s'haurà pres la seva germana tot això?