Primer pla de José Ortega Cano als Premis Carrusel

Ortega Cano descobreix el més inesperat sobre la parella d'Ana María Aldón

Ana María Aldón es troba en el millor moment

Ana María Aldón es troba en el seu millor moment després del dolorós i conflictiu divorci amb Ortega Cano. Un passat que la dissenyadora ja sembla haver deixat enrere, i és que ara es mostra molt il·lusionada amb un nou amor.

Un misteriós home que pretèn que quedi darrere de les càmeres i vol protegir la seva privacitat, tot i que va parlar llarg i estès al programa "Fiesta".

"Estic coneixent una persona i ja fa temps. És poc temps, però prou per fer-me molt feliç", confessava en directe.

Així, assegurava que "té l'edat perfecta, poc més que cinquanta", que és una mica més alt que ella i que és realment maco.

Ana María Aldón al photocall de l'aniversari de 'El Turronero'
Ana María Aldón, molt feliç i il·lusionada amb el seu nou amor | Europa Press

"Esportista, maco, intel·ligent i em sento la dona de la seva vida", definia amb orgull el seu xicot. I és que la seva relació ja és tan estable, que Aldón té molt clar que el seu amor va per llarg.

Així, tot i que encara no ha anat del braç d'Eladio, Ana María s'ha retrobat amb el seu ex en un esdeveniment que no deixa indiferent ningú. A més, allà també s'han vist les cares amb Gloria Camila .

Amb cara molt seriosa, Ortega Cano deixava molt clar que no li feia ni mica de gràcia trobar-se públicament amb la dissenyadora.

Després de temps sense coincidir, a tots dos els tocava veure's les cares a la festa del 60 aniversari de l'empresari José Luis López , 'El Turronero'.

José Ortega Cano i Gloria Camila Ortega a l'aniversari de 'El Turronero'
Ortega Cano compta amb el suport de la seva filla Gloria Camila | GTRES

Ana María Aldón, molt il·lusionada amb el seu nou amor

De fet, la darrera vegada que van coincidir va ser amb motiu de la Primera Comunió del seu fill Josep Maria. I sembla que mentre Aldón assegurava que "tot va estar correcte" i es mostrava molt riallera, el torero no té la mateixa versió.

"M'ho he passat bé, he gaudit com una nana, com una petita", reconeixia la dissenyadora. No obstant això, pot ser que aquesta felicitat es vegi entelada davant les últimes informacions que han sorgit sobre el seu xicot.

I és que Sergio Garrido, que era també qui aconseguia les primeres imatges de la parella, ha tret a la llum una informació que ho pot canviar tot. Unes fotografies seves força "compromeses" que no agradaran res a Ana María.

Captura de 'Fiesta' on apareix Emma García, Luis Rollán i Ana María Aldón, i aquesta última confessa que podrien veure a la seva actual parella
Ana María Aldón s'assabenta del pitjor sobre el seu xicot | Telecinco

"Durant aquestes persecucions he vist cosetes rares que m'agradaria comentar-te el cap de setmana que ve. Hi ha coses, detalls, imatges, moments, m'agradaria comentar-t'ho", advertia a la dissenyadora.

"Aprecio a Ana María Aldón i aquestes coses no m'agraden. Crec que ella està molt més enamorada que ell. La informació que tinc és molt dura", apuntava.