Muntatge de Blanca Romero amb rostre neutre i els llavis vermells i Cayetano Rivera somrient

GENT

Blanca Romero confessa una cosa sobre el seu divorci que no deixa bé Cayetano Rivera

Blanca Romero ha pronunciat una frase que demostra que la seva relació amb el torero no va ser un camí de roses

Blanca Romero és una dona clara, sincera i directa. Mai no calla el que pensa, tant si es vol, com si no es vol. I això ho demostren les declaracions que ha fet ara i que no deixen precisament en bon lloc Cayetano Rivera, el seu exmarit.

Blanca Romero ha parlat de les seves relacions sentimentals sense embuts. En fer-ho, ha evidenciat que el seu matrimoni i posterior separació del torero van malmetre la felicitat i la vida que tenia fins aquell moment. Per això a ell no li haurà fet gaire gràcia sentir aquesta afirmació.

Blanca Romero revela un detall que deixa en mal lloc Cayetano Rivera

Blanca Romero és força reservada amb la seva faceta privada, però, arribat el moment, no té cap objecció a parlar-ne. N'és una bona mostra que ja ha revelat el que li va passar abans de casar-se amb Cayetano Rivera. I fins i tot ha confessat la causa que la va portar a trencar amb ell tres anys després d'haver passat per l'altar.

Fotografia de Cayetano Rivera i Blanca Romero el dia del seu casament vestits de Novios al carrer envoltats de gent i premsa, feliços per l'enllaç

En concret, l'asturiana i el torero van contreure matrimoni amb tota mena de luxes el 2001 a terres d'ella. Però van prendre camins separats el 2004. Ho van fer de manera inesperada i fent parlar molt tothom.

Blanca Romero ara ha concedit una entrevista a la publicació In Style, amb motiu de la Barcelona Bridal Fashion. I s'hi ha mostrat tan sincera com sempre. Un exemple és que ha confessat com han perjudicat la seva vida Cayetano i altres homes que hi han passat.

Imatge de Blanca Romero al photocall de la Barcelona Bridal Fashion Week

Ho ha fet afirmant: “La vida em va obligar a ser feminista, mai no vaig necessitar un home per a res. De fet, els homes sempre m'han molestat i hi han vingut, quan estava bé, per tombar-me”.

“No vaig tenir mai la sort que arribés un home a la meva vida i me la fes més bonica: sempre me la va deixar pitjor. Per això vaig decidir no donar accés a cap home més, estar tranquil·la i bé”.

Unes declaracions amb què Romero ha deixat clar que cap parella li ha donat la felicitat que necessitava. I entre aquestes hi ha Cayetano Rivera, que no sabem què pensarà de tal rotunditat de paraules per part de la seva ex, tenint en compte que el deixen malament.

Blanca Romero en un muntatge recordant-se de Cayetano Rivera

Blanca Romero fa més confessions interessants

Blanca Romero, que ha estrenat recentment la pel·lícula La Abadesa, ha parlat també d'altres aspectes del seu àmbit més privat. D'aquesta manera, ha admès que està encantada vivint al camp: “Estic molt a gust a casa meva. És fàcil ser feliç perquè t'hi convida i és un espai de llum, d'alegria i de natura”.

“Així és més còmode i fàcil de viure. Estic molt a gust sempre que torno a la ciutat”.

I hi ha afegit: “El camp és necessari per curar-te, desestressar-te, per posar-te una altra vegada de zero a 100. Quan soc a Madrid pencant i arribo a casa meva és meravellós. Si fos sempre a Madrid, ho notaria”.

Blanca Romero somrient en un vestit blanc al costat de Lucía Rivera seriosa amb una camisa blanca

Per si no n'hi hagués prou, Blanca Romero ha admès que ella ha influït perquè la seva filla, Lucía Rivera, sigui clarament feminista. Ha explicat que “és que ella es va criar amb una mare a qui va veure lluitar i tirar-la endavant. En aquella època es veia encara malament el divorci i, potser, vaig ser criticada per fer un pas tan normal com és avui separar-se”.

“Jo crec que tot això la va influir. Tampoc ella va créixer veient un pare a casa o un xicot que cuidés la seva mare i li donés afecte. Sempre em va veure sola, lluitant”.

➡️ Gent

Més notícies: