Muntatge de Marta Riesco amb Cristian Suescun en una foto rodona

GENT

Marta Riesco i Cristian Suescun es mengen a petons: les imatges que ho proven

Marta Riesco ha donat carpetada al seu passat amb Antonio David Flores, però quin paper ocupa Cristian Suescun a la seva


Marta Riesco ha començat una nova vida lluny d'Antonio David Flores i ara està triomfant com a influencer. Aquest diumenge han sortit la llum unes imatges que demostren la relació amb Cristian Suescun, conegut per ser germà de Sofia Suescun. El jove va tenir molt de pes dins de Telecinco perquè va participar a Supervivientes i a la Casa Fuerte, dos programes de la cadena.

Marta Riesco va mantenir una conversa amb E-Notícies fa uns mesos i ens va assegurar que no s'havia tornat a enamorar. Això sí, està gaudint de moltes aventures després de deixar enrere el turment amb Antonio David. Tot fa pensar que Cristian l'està ajudant a girar full, però és una història passatgera o començaran a ser nòvios?

Imatges de Cristian Suescun besant Marta Riesco

Solament el temps respondrà a la pregunta anterior, de moment està confirmat que han tingut una nit d'amor. Marta Riesco va estar en una discoteca amb Cristian i els han vist besar-se diverses vegades. La periodista de moment no ha utilitzat les seves xarxes per donar explicacions, encara que no seria estrany que acabés fent el pas.

Pots veure aquí les imatges de Marta i Cristian menjant-se a petons.

Marta es caracteritza per la seva sinceritat i té un gran compromís pels fans, així que els fa partícips de tot. Riesco s'ha guanyat l'afecte del públic i les xarxes estan cremant després de sortir a la llum la seva història amb Cristian Suescun.

Cristian Suescun: polèmic i controvertit

La imatge de Marta Riesco a Instagram és perfecta, tant és així que ha començat a col·laborar amb marques importants. Ara cal saber com afectarà la nit d'amor amb Cristian Suescun a la seva trajectòria. Cal recordar que el jove és força polèmic i ja ha protagonitzat diversos enrenous.

Cristian també es guanya la vida a les xarxes socials, però en una plataforma diferent. Es dedica a pujar contingut per a adults on manté relacions amb homes i dones. Són molts els que l'han acusat de definir certes situacions per guanyar repercussió, però ell continua a la mateixa línia.

Al seu moment també va deixar la porta oberta i va insinuar que havia mantingut una amistat molt concreta amb Rafael Amargo. Christian ha saltat de polèmica en polèmica, però fa un temps que està apartat de Telecinco. Per això ha sorprès tant que hagi coincidit amb la Marta en un centre d'oci nocturn, ja que ningú no sabia que es coneixien.

➡️ Gent

Més notícies: