Primer pla de Bertín Osborne amb rostre neutre durant la presentació del seu darrer àlbum, '40 años son pocos'

Bertín Osborne va fer una confessió sobre Rocío Jurado que continua sorprenent

Bertín Osborne va deixar tothom bocabadat amb allò que va explicar

Bertín Osborne fa 50 anys que és al món de la música, cosa que l'ha portat a conèixer grans artistes que ja formen part de la nostra història. I aquest seria el cas de 'La Jurado', amb qui va arribar a forjar una gran amistat.

Bertín Osborne ha presumit públicament més d'una vegada d'aquella estupenda relació que tenia amb ella. És més, en una de les seves intervencions a la televisió no va dubtar a confessar una situació que va deixar tothom sorprès. Exactament, va relatar què li va passar a ella en la darrera actuació que va fer.

Bertín Osborne va deixar estupefacte tothom revelant el que li va passar a Rocío

Bertín Osborne, que serà pare novament amb 69 anys, va aconseguir una gran afinitat amb Rocío fora i dins dels escenaris. I d'aquest 'feeling' ha parlat diverses vegades als mitjans. Tot i això, l'última confessió que va fer sobre la chipionera ha estat la que més ha impactat de totes.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

En concret, l'exmarit de Fabiola Martínez la va fer el març de 2022 al programa de Telemadrid 10 Momentos. En aquest, presentat per Anne Igartiburu, es va atrevir a explicar el que li va passar a l'artista al seu últim especial. Un especial en què ell va cantar a duo amb ella.

Bertín va explicar: “Rocío era molt amiga meva, jo sempre l'he estimada moltíssim. Aquesta va ser la darrera vegada que va cantar en la seva vida, jo vaig ser l'últim que va cantar amb ella. Però no me'n recordava, m'ho va dir Amador”.

“En la gravació d'aquell especial jo la vaig veure malament i per mi va ser molt dur, perquè sempre l'he estimada molt. Ho vaig passar malament perquè ella no estava bé. Aquest especial que per a 'La Jurado' va ser molt bonic fer-ho s'hauria d'haver fet abans i d'una altra manera”.

Primer pla de Bertín Osborne amb rostre neutre en un esdeveniment
Bertín Osborne ha sorprès donant detalls de l'últim especial de Rocío Jurado | Europa Press

En aquest punt, és quan va arribar la confessió més inesperada: “És que ella aquell mateix dia darrere l'escenari va perdre el coneixement una vegada. I llavors va ser molt dur per a tots els que hi érem”.

De la mateixa manera, Bertín Osborne va afirmar que “crec que ella no va ser conscient mai que aquest seria el seu últim espectacle. Va estar gaudint moltíssim allà a sobre com una lleona”.

Bertín Osborne va compartir un dels moments més divertits amb ella

Bertín Osborne va relatar que va conèixer Rocío “quan jo tenia 17 anys i ni cantava, encara estava a l'escola. Des del primer dia que ens vam conèixer vam sentir una empatia tots dos”.

En aquest moment, va voler compartir una de les anècdotes més divertides que va viure al costat de la chipionera, cosa que també n'han fet altres com ara Rosa Benito. Va manifestar: “A Mèxic ella cantava i jo la vaig anar a veure. Com que em coneixia molt bé, em va dir: «Et poses a la primera fila perquè és que després te'n vas a la meitat»”.

“I és que estava cantant dues i tres hores. En una cançó ella sortia a l'escenari amb un cistell de taronges i les donava a la gent del públic. Vaja, que les repartia”.

Foto d'arxiu de Rocío Jurado feliç
Bertín Osborne ha relatat un moment molt graciós amb Rocío | Cedida

I hi va afegir: “En un moment que ella se'n va cap al piano, m'aixeco mig ajupit per anar-me'n. I, quan encara no he sortit de la fila on era, em va pegar un cop amb una taronja. I després em va assenyalar que em tornés a asseure, així que em vaig haver d'asseure una altra vegada perquè no em tirés tota la cistella”.

Entre rialles va narrar aquest divertit moment amb Jurado, a qui va definir com a “meravellosa. A ella li encantava sorprendre la gent”.