Imatge de Belén Esteban molt enfadada amb el dit aixecat en senyal d'amenaça

Belén Esteban va donar una notícia d'Olga Moreno que explica la seva actitud actual

Belén Esteban va compartir amb tota l'audiència de Telecinco la informació que havia arribat a les seves orelles

Belén Esteban va compartir amb tots els seus companys de Sálvame una notícia inesperada  sobre Olga Moreno a principis de gener. I és que tot apunta que la informació que va donar 'la princesa del pueblo' podria explicar l'actitud que, avui dia, està mostrant la sevillana.

A finals de 2021, l'empresària i Antonio David Flores van decidir posar punt final al seu matrimoni, després de més de 20 anys junts. I tot a causa de l'inesperat idil·li que s'estava gestant entre l'exguàrdia civil i Marta Riesco.

Imatge d'Olga Moreno amb ulleres de sol i Antonio David Flores quan estaven junts com a parella
Olga Moreno va canviar de vida en separar-se del 'youtuber' | GTRES

Des de llavors, la vida d'Olga Moreno va fer un gir de 180 graus. I és que no només va trobar l'amor amb Agustín Etienne, sinó que, a més, hauria optat per mudar-se a Madrid per començar una nova etapa amb el seu representant.

Com es podia esperar, aquesta important decisió no va passar desapercebuda per a la premsa social del nostre país, ja que, fins ara, tots dos havien defensat la unió de la seva família.

Tanmateix, tot apuntava que això no era completament cert. I l'encarregada de compartir tots els detalls sobre la nova vida d'Olga va ser Belén Esteban.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Belén Esteban va revelar la por més gran d'Olga: "Està veient l'orella al llop"

Belén Esteban va compartir al plató de Sálvame una informació inesperada sobre Olga Moreno. Segons va poder saber la tertuliana, la guanyadora de Supervivientes 2021 no estaria gaire tranquil·la després del darrer gran canvi de la seva vida.

A principis de gener d'aquest any, ja van començar a circular diversos rumors sobre la nova vida de l'empresària. Entre aquests, es va especular amb la possibilitat que canviés la seva residència a Madrid després de posar fi al seu matrimoni amb Antonio David.

Tot i això, segons ha confirmat Belén Esteban, la sevillana no estaria gaire tranquil·la amb la decisió que acabava de prendre. I és que, en mudar-se a Madrid, alteraria els acords que van assolir respecte a la filla que tenen en comú.

Muntatge en primer pla d'Olga Moreno i Belén Esteban feliços
Belén Esteban va assegurar que Olga estava molt nerviosa per l'última decisió que havia pres | Europa Press, E-Noticies

Una situació que va generar a Olga un sentiment de temor. I és que, segons va assegurar 'la princesa del pueblo' al plató de Sálvame, Moreno estava una mica "nerviosa" per les conseqüències que podrien tenir, en el futur, els seus actes:

"A mi em diuen que Olga se'n vindrà a viure a Madrid, però hi ha un problema amb la personeta. Ella està una mica nerviosa perquè veu que el que ha passat amb els fills de Rocío[Carrasco]li pot passar amb la personeta. Crec que Olga està veient l'orella al llop".

A més, Belén Esteban va voler compartir amb tota l'audiència del format el que, segons ella, passaria les pròximes setmanes. La televisiva estava convençuda que la sevillana es posaria en contacte amb Carrasco.

"Arribarà el moment en què Olga parlarà amb Rocío", va vaticinar la de Paracuellos, i va provocar un gran enrenou al plató.

Olga Moreno posa fi al seu matrimoni amb Antonio David Flores

Mesos després de les declaracions de Belén Esteban, Olga Moreno ha confirmat una notícia inesperada sobre el matrimoni amb Antonio David. I ho ha fet durant la seva darrera entrevista per a Semana.

Després de dos anys separats, l'empresària ha anunciat que, per fi, ha fet el primer pas per divorciar-se legalment del 'youtuber'. Malgrat que han passat uns quants mesos des que van prendre camins separats, no ha estat fins ara quan han fet aquest important pas.

Captura d'Olga Moreno a la portada de la revista 'Setmana'
Olga ha fet el pas definitiu | España Diario

A més, Olga Moreno no ha tingut pèls a la llengua a l'hora de fer una comparació entre la seva relació amb Agustín Etienne i el seu matrimoni amb l'exguàrdia civil.

La veritat és que, tot i que en el passat només va tenir bones paraules per al pare de la seva filla, ara tot apunta que la seva opinió ha canviat del tot:

"Ja puc dir que estic amb un home que em respecta, em dona el meu lloc i em fa feliç. A les meves germanes i als meus pares els agrada molt Agustín. Ha encaixat molt bé al meu món i amb la meva gent".