Muntatge de primer pla de Ginés Corregüela amb camisa blava, Yaiza Martín mirant de banda i una mà amb una moneda
GENT

La sorprenent situació econòmica que travessa Ginés Corregüela, segons Yaiza Martín

Yaiza Martín confirma si el tiktoker gaudeix de l'èxit assolit a les xarxes socials i després de 'Supervivientes'

Yaiza Martín va tornar a l'esfera pública per anunciar la seva ruptura amb Ginés, el conegut com a 'el rey de los bocadillos'. La parella, que durant mesos va copar hores de televisió per les seves polèmiques familiars, decidia posar punt final al seu idil·li.

Així ho confirmava la canària el cap de setmana passat a Fiesta, donant una notícia sorprenent sobre la situació econòmica del seu ex. Segons Yaiza, en un moment donat li va prestar diners a Corregüela que encara no li ha tornat. Això confirmaria que el d'Úbeda estaria travessant dificultats econòmiques.

Primer pla de Ginés Corregüela, concursant de 'Supervivientes 2023', a la seva arribada a plató

Yaiza Martín revela la delicada situació econòmica d''el rey de los bocadillos'

Yaiza Martín sorprenia tothom reapareixent a Fiesta per confirmar que la seva relació amb Ginés havia arribat al final. Dies abans, havia estat la filla de l'influencer qui havia donat la notícia rebentant així l'exclusiva de la canària.

Una de les coses que més va cridar l'atenció de l'entrevista de Yaiza va ser la confessió que va fer sobre la situació econòmica de l'exsupervivent. Pel que sembla, el de Jaén estaria travessant problemes financers que han acabat afectat de ple Martín. Tal com va explicar, en un moment donat Yaiza li va prestar diners a aquell que era la seva parella, que aquest encara no li ha tornat.

Yaiza Martín parlant a 'Fiesta', el dissabte 27 de maig de 2023

Tot i que no va voler donar la xifra exacta, és evident que l'economia de Ginés no és gens abundant. Malgrat haver aconseguit la fama a TikTok gràcies als seus famosos entrepans, actualment res no quedaria d'aquest èxit. Tampoc dels diners que, tant ell com Yaiza, haurien guanyat durant la seva etapa a la televisió.

De fet, Yaiza data la fi de la seva relació justament al mateix instant en què els diners comencen a disminuir. “L'amor es va acabar quan es van acabar els diners”, va assegurar al programa presentat per Emma García.

Ginés Corregüela i Yaiza Martín en el pograma de 'Sálvame' el dia 25 de maig del 2023

A més, Martín va acusar Ginés de buidar un dels comptes que tenien conjunt i que va passar a quedar completament a zero. Després de ser-ne conscient, la canària ho va posar tot a les mans del seu advocat, afirmant que “està tot judicialitzat”.

Sigui com sigui, és evident que la situació econòmica de Ginés és molt delicada. Una situació que va de la mà del seu èxit a les xarxes. Des de fa mesos 'el rey de los bocadillos' ha perdut part de la seva fama i, amb això, part de l'èxit mediàtic.

Yaiza Martín no vol que Ginés se n'aprofiti

Encara que Yaiza no va donar els motius exactes de la seva ruptura, sembla que els problemes econòmics hi tenen molt a veure. De fet, la canària afirma que la decisió de trencar va ser seva i que no vol que “cap paparra més em xucli la sang”.

“Em deu uns diners que jo li vaig prestar”, va explicar, insinuant que Ginés ha estat vivint d'ella i dels ingressos que van generar junts. Fa un temps els seus camins es van separar i Yaiza es va quedar a Sevilla mentre ell tornava a Úbeda. Va ser des d'allà, des d'on Ginés hauria buidat un dels comptes que compartia amb la canària.

Captura de Yaiza Martín i Ginés Corregüela a Supervivientes 2023

Ara bé, a què es deu la situació delicada de Ginés?, per comprendre-ho només cal donar una ullada a les seves xarxes. Des que va saltar a la fama a TikTok, la seva popularitat va anar creixent. No obstant això, la seva participació en Supervivientes i la seva relació amb Yaiza van ser determinants per perdre-ho tot.

La canària i els problemes familiars de Corregüela no van ser ben encaixats pels seus seguidors i van començar a disminuir. “No és el mateix”, “has canviat”, “ja no arribes a ningú”, només són alguns dels missatges que ha estat rebent.

Tampoc va ajudar la seva presència continuada als platós de televisió, airejant la seva vida privada i els seus enfrontaments amb la filla. Si bé va guanyar diners amb les seves entrevistes, sembla que d'aquest èxit no en queda res a la vida de Ginés.

➡️ Gent

Més notícies: