Beatriz Trapote i un cercle amb Andrea Janeiro, un altre amb Jesulín de Ubrique i Maria José Campanario i un altre d'una correguda de bous

GENT

Beatriz Trapote se sincera al nostre podcast: d'Andrea Janeiro a la tauromàquia

Beatriz Trapote ha estat la segona convidada de [E-N] Rosa i conversem sobre la seva trajectòria a la televisió, la seva relació amb els Janeiro i la seva opinió sobre el treball del seu marit, Víctor

Beatriz Trapote ha estat la segona convidada de [EN]Rosa , el podcast deE-Notícies en què entrevistem personatges de la premsa rosa. En un episodi dividit en dos capítols, Trapote s'ha mostrat sincera i s'ha mostrat oberta a contestar totes les preguntes sobre la seva vida personal i laboral. Entre elles, la periodista ha parlat sobre la seva trajectòria professional, la professió del seu marit i la relació que té amb els Gener, incloent també Andrea Janeiro.

Beatriz Trapote, que és coneguda pel seu pas per programes de televisió i per la seva relació amb la família Janeiro, ens va revelar a[EN]Rosa detalls íntims de la seva vida personal.

Primer pla de Beatriz Trapote somrient a la festa d'aniversari d''El Turronero' a Sevilla
Beatriz Trapote ha estat la segona convidada de[E-N]Rosa | GTRES

Beatriz Trapote segueix igual d'enamorada de Cadis i Víctor Janeiro com el primer dia

La gaditana de cor, ja que viu a Cadis des de fa 18 anys, va confessar que el canvi de passar de Madrid a Cadis va ser un gran ajust personal. La vida del seu marit, Víctor Janeiro, és molt familiar, mentre que ella, malgrat estimar els seus pares, té una dinàmica més independent. També va explicar que aquest canvi va suposar un impacte en les seves oportunitats laborals, tot i que Trapote assegura que amb esforç s'ha sabut mantenir i viure còmodament.

Pel que fa a la seva relació amb Víctor, Beatriz va assegurar seguir igual d'enamorada que el primer dia, descrivint-ho com "la millor persona que coneix" . Tot i això, no tot ha estat fàcil per a la parella, especialment quan l'exconcursant de Supervivientes es va veure embolicada en una allau de notícies falses. Aquestes es van donar sobre la seva relació en acabar el reality.

Captura de 'Fiesta' amb Beatriz Trapote amb el micròfon entrevistant Jesulín d'Ubrique el 17 d'agost de 2023
Beatriz Trapote va conèixer la seva família a través de la televisió primer | Mediaset

També va tocar el tema de la maternitat, on va revelar les dificultats que va enfrontar per poder convertir-se en mare. Ara, que té tres petits, comenta que és el que més vol al món. A més, també ens va compartir la seva atrafegada vida com a periodista, influencer, empresària i mare, dient que se sustenta dormint poc.

Beatriz Trapote ha intentat que els seus fills es portin bé amb la seva cosina Andrea Janeiro

Pel que fa a la seva relació amb la família Janeiro, Beatriz la va descriure com a ''molt bona i molt normal'', amb alts i baixos com qualsevol altra família. Va destacar que va ser acollida com una més i que mai no ha tingut cap problema amb cap membre de la família. A més, va destacar que intenta que els seus fills mantinguin una relació propera amb Andrea Janeiro , filla de Belén Esteban i Jesulín de Ubrique, per tant, cosina dels petits de Trapote.

Sobre això parlarà Beatriz al segon episodi d'aquesta entrega de dos capítols en què ella és la protagonista.

Muntatge amb Andrea Janeiro amb rostre neutre i Jesulín de Ubrique seriós de perfil
Andrea Janeiro no està molt unida al clan Janeiro | e-noticies.cat

Trapote convida tothom a conèixer l'art del toreig

I parlant dels seus fills, va explicar que el seu fill mitjà Oliver és un apassionat dels bous, però que els dos pares prefereixen que primer se'n tregui uns estudis. Afirma que el món de la tauromaquia s'està perdent i no sap què passarà quan ell sigui gran. També convida a tothom a viure l'experiència d'anar a una correguda de bous, encara que tant ella com el seu marit respecten els antitaurins i els seus ideals.

Pel que fa a la seva experiència en Supervivientes , Trapote va admetre que va participar principalment per motius econòmics. Tot i això, confessa que la compensació econòmica va ser molt petita i que no el compensaria per tornar a repetir l'experiència. Valora, malgrat tot, què gràcies al programa va poder adquirir notorietat pròpia més enllà de ser la Novia de: Ara ja sóc Beatriz Trapote.

➡️ Gent

Més notícies: