Muntatge de Rocío Flores amb rostre seriós i Sebastián Yatra
GENT

Rocío Flores té un gest curiós amb Sebastián Yatra després de la ruptura amb Aitana

Rocío Flores comparteix al seu perfil d'Instagram una nova història. Tot i això, el que més ha cridat l'atenció ha estat la picada d'ullet que li ha dedicat a l'exparella

Rocío Flores ha tornat a les seves xarxes socials amb una nova i reveladora publicació. La influencer no s'ho ha pensat dues vegades a l'hora de tenir un gest amb el cantant Sebastián Yatra després de fer-se oficial la seva ruptura amb Aitana.

Encara que mai no van arribar a oficialitzar la seva relació, aquests dos coneguts artistes es van convertir en una de les parelles més sòlides del panorama musical llatí. Tot i això, fa unes setmanes, van començar a sorgir diversos rumors sobre la seva situació sentimental.

Muntatge d'imatges amb Aitana Ocaña somrient i Sebastián Yatra micròfon a la mà
Rocío Flores té un gest amb l'exparella després de conèixer la seva ruptura | e-noticies.cat, GTRES, Cordon Press

Molts van apuntar cap a un distanciament de la parella, però no ha estat fins ara quan el colombià ha fet un pas endavant. Durant la seva última intervenció al canal mexicà Telediario, l'artista ha confirmat la seva ruptura:

"Ens estimem un munt. Som i serem grans amics de la vida. En aquest moment, tots dos estem solters, caminem cadascú vivint el seu propi camí, però l'estimo moltíssim i hem viscut una història molt bonica".

Ara, i després de tot l'enrenou que ha generat aquesta confessió, Rocío Flores ha tornat al seu perfil d'Instagram amb una nova història. Tanmateix, el que més ha cridat l'atenció ha estat el gest inesperat que ha tingut amb Yatra.

Rocío Flores té un gest amb Yatra: utilitza la cançó que va dedicar a Aitana en la seva història

Rocío Flores no ha tingut objeccions en fer servir la coneguda cançó de Sebastián Yatra, Energía bacana, per a la seva última història d'Instagram. Tema que ha escollit justament quan el colombià ha anunciat la seva ruptura amb Aitana.

Fa tot just unes hores, la influencer ha volgut compartir amb els seus més de 756 000 seguidors tots els passos de la seva rutina facial matinal. En aquest vídeo, podem veure l'excol·laboradora maquillant-se per començar amb les seves obligacions del dia.

Ara bé, el que més ha cridat l'atenció ha estat el tema que ha escollit per animar aquest contingut audiovisual. Tal com podem sentir, Rocío Flores ha volgut fer una picada d'ullet a tot el que està succeint entre aquests dos artistes utilitzant Energía bacana.

Captura del storie de Rocío Flores maquillant-se davant del mirall
Rocío Flores utilitza la cançó 'Energía bacana' per a la seva història d'Instagram | Instagram, @rotrece

I encara que només es tracta d'una cançó més, la veritat és que Yatra va compondre aquest tema pensat en la seva última parella sentimental. Hi podem trobar frases tan reveladores com ara:

"Tú tienes una energía que estaba bacana, tú le pones el sábado a mi semana. Tú no tienes amigas, tú tienes hermanas y antes de ser tu novio, yo fui tu pana.[…]Tú le pones la tilde a mi corazón. Si voy a sonreír, tú eres la razón".

Com s'esperava, Rocío Flores no ha estat l'única persona que ha reaccionat a aquesta notícia inesperada. En qüestió d'hores, les xarxes socials s'han inundat de comentaris pel que fa a aquesta ruptura.

"Aquesta gent canvia de parella com de sabates. Sense ser endevina, ja sabia jo que durarien ben poc", ha assegurat una usuària de X.

Imatge primer pla d'Aitana Ocaña seriosa amb la mirada fixa
Aitana s'ensorra durant el seu darrer concert | Europa Press

La que encara no s'ha pronunciat públicament ha estat la mateixa Aitana. Encara que al seu darrer concert l'artista catalana no va poder contenir l'emoció davant de tots els seus seguidors.

"Abans de sortir, el meu pare m'ha començat a dir un munt de frases boniques de TikTok, perquè avui emocionalment no estic tan bé", va assegurar durant el xou a Bogotà.

Unes declaracions que tampoc no han passat desapercebudes per als usuaris de X. Per això, i després de veure la jove plorant sobre l'escenari, molts han volgut compartir la seva opinió sobre això.

"No estic gens bé ara mateix, vull plorar. Aitana va dir al seu concert que no estava bé emocionalment", ha assegurat una internauta, recordant el que va passar durant l'últim espectacle de la cantant.