Muntatge amb el rostre de Rosario Mohedano i Fidel Albiac somrient
GENT

Rosario Mohedano no es talla i confessa què desitja que passi amb Fidel Albiac

Rosario Mohedano ha parlat, sense pèls a la llengua, sobre el nou enllaç del Fidel Albiac i la seva cosina

Rosario Mohedano ha reaparegut públicament per assistir a la darrera gala dels Premis Indalo de Mojácar. Un moment que la cantant ha aprofitat per pronunciar-se sobre els últims plans de boda de la seva cosina Rocío i Fidel Albiac.

A principis d'abril, la parella va anunciar a través d'una exclusiva que passaria per l'altar, 25 anys després d'haver-se donat el ‘sí, quiero’ per primera vegada.

I encara que durant aquests dies Rosario Mohedano ha preferit mantenir-se al marge, durant la seva participació en l'esmentat esdeveniment no ha tingut cap problema a pronunciar-se.

Muntatge amb el rostre de Rosario Mohedano i Fidel Albiac somrient

Tot i que la relació amb la seva cosina està totalment trencada, la cantant ha volgut desitjar-li, tant a ella com a Fidel Albiac, el millor en aquest dia tan especial.

“Vaig estar en un casament molt bonic després de moltíssims anys de relació i de veritat, que facin el que ells vulguin, el que els faci feliços. A tots els meus els hi desitjo sempre moltíssima felicitat. El que vull és que siguin feliços, és clar”, assenyalava.

Rosario Mohedano trenca el seu silenci i desitja el millor a Fidel Albiac

Rosario Mohedano no s'ho ha pensat dues vegades a l'hora de desitjar-li tot el millor a Fidel Albiac. Declaracions que estan directament relacionades amb el seu esperat casament religiós al costat de Rocío Carrasco amb motiu dels seus 25 anys de casats.

Imatge de Chayo Mohedano als Premis Indalo

Tot i la nul·la relació que manté amb ells, i que l'advocat ha estat durant aquests anys l'enemic principal de la seva família, la cantant ha decidit no parlar-ne malament.

A més, Rosario Mohedano no ha tingut cap problema a aclarir quina és l'actual relació que manté amb la seva cosina. Encara que en el passat van ser com a ungla i carn, avui dia no es dirigeixen la paraula.

Una enemistat que es va intensificar després d'una de les emissions d'En el nombrr de Rocío. Aquell dia, Carrasco va deixar al descobert alguns dels episodis més qüestionables d'Amador Mohedano.

Ara, i després de tot el que ha passat entre elles, Rosario Mohedano ha reconegut amb pena que ja no espera tenir un apropament amb la seva cosina Rocío.

“M'han passat moltes coses i després, a part, és que ella no vol… Això és el més important. Ella ja no vol tenir contacte amb nosaltres, llavors per què hem de seguir? Jo tinc molta vida, tinc moltes coses a fer al llarg del dia. Aleshores, bé, estic amb la gent que vol que estigui”, apuntava.

Primer plànol de Rocío Carrasco enfadada en un plató de Telecinco

Sigui com sigui, aquest conflicte familiar no ha estat un impediment perquè Rosario Mohedano hagi desitjat a Fidel Albiac el millor de cara al seu nou casament amb Rocío.

El passat 3 d'abril, l'hereva universal de ‘la més gran’ va anunciar el seu segon casament a través d'una exclusiva per a la revista Lecturas. Cerimònia que, aquesta vegada, celebraran per l'església.

“Ens faria molta il·lusió celebrar les noces de plata casant-nos per l'església. Igual que en el seu dia ens vam casar civilment”, va assegurar la cosina de Rosario Mohedano. Una cerimònia que organitzaran com a gratitud “per a tots els que van estar amb nosaltres”.

➡️ Gent

Més notícies: