Nuria Marín amb expressió de sorpresa o preocupació, amb un emoji de cara pensativa i un biberó.
GENT

Nuria Marín, presentadora de TV3, Revela per què no ha estat mare encara

La periodista més famosa del moment a Catalunya es confessa en una íntima entrevista al programa 'Al Cotxe!'

Nuria Marín és una periodista catalana que es caracteritza per parlar sempre del que pensa. No té massa embuts i s'enfronta als comentaris i la vida amb humor i valentia. Tant és així que fins i tot parlar de maternitat no suposa una mala estona per a ella.

Així ho ha mostrat en una entrevista al programa de TV3 Al cotxe!. Durant l'entrevista se li ha preguntat de manera inevitable pels aspectes més íntims de la seva vida. Ser mare n'és un, ja que té parella, feina i casa, per la qual cosa només li faltaria l'última pota de la taula.

Nuria Marín ha respost sense gaires problemes i amb les idees ben clares. De fet, no és la primera vegada que ho fa i es pronuncia en aquest sentit. Tal com han recordat des del Nacional, el 2020 va defensar Paula Echevarría de titulars sobre la seva edat i la seva tardana maternitat.

Nuria Marín parla clar a TV3

La de Lleida no ha negat que té ganes de ser mare. Unes ganes que no ha d'anar innates en el fet de ser dona. Ja que n'hi ha moltes que no senten aquesta crida i que, simplement, es limiten a viure la seva vida sense lligams ni descendència.

Fotografia de Nuria Marin a la terrassa del seu pis a Barcelona posant alegrement en un dia assolellat

Però Nuria Marín sí que vol ser mare, cosa que compta amb un hàndicap important: la mandra. La presentadora ha assegurat a l'entrevista d'Eloi Vila que encara no ha estat mare, “però podria ser-ho”.

"Des de fa molt de temps que en tinc ganes. Però cada vegada em fa més mandra perquè tinc 42 anys ja i una ha de saber que la natura té els seus límits", assegura. Tot i això, hi ha una premissa que té molt clara a la seva vida.

El món de fantasia de la presentadora de moda

I és el de viure en un món de fantasia, on tot és possible. Aquí, al món de Nuria Marín, ser mare passada la quarantena no és cap impediment. Per tant, no seria del tot una sorpresa si qualsevol dia anuncia que ha decidit emprendre l'aventura més bonica de la seva vida.

Mentrestant, la nova aposta de TV3 ha recordat que ja és tia d'una neboda que adora i cuida parts iguals. Es diu Gabriela, i porta el nom en femení del seu pare mort. Tot un homenatge per part de la seva germana, que sí que es va atrevir amb la maternitat abans que la seva famosa germana.

➡️ Gent

Més notícies: