Fotomuntatge de Bad Gyal amb una emoticona trista

GENT

L'últim anunci de Bad Gyal que no agradarà als seus seguidors

Alba Farelo, coneguda artísticament com a Bad Gyal, ha fet un anunci d'última hora que podria entristir els seus seguidors

Alba Farelo, coneguda popularment com a Bad Gyal, està vivint un dels seus millors moments professionals. La cantant començarà pròximament la seva gira La Joia 24 Karats Tour. Però, malauradament, ha fet un anunci que no agradarà als seus seguidors.

Amb l'arribada de la primavera comencen els festivals de música i cal ser ràpids amb les entrades, ja que s'esgoten de seguida. Són molts els cantants, com Bad Gyal, que aprofiten per participar-hi i així delectar els seus fans amb la seva música.

Bad Gyal fa un anunci que no agradarà als seus seguidors

Bad Gyal ha anunciat a través de les seves xarxes socials que aquest estiu no participarà en cap festival. Amb motiu de la seva gira, la filla de l'actor Eduard Farelo, veu impossible presentar-se en alguns dels festivals més famosos del panorama espanyol.

Imatge de l'anunci de Bad Gyal al seu Instagram
Bad Gyal anuncia que no es presentarà a festivals aquest estiu. | Instagram, @akabadgyal

Cosa que podria entristir diversos dels seus seguidors, ja que sovint les entrades als festivals de música són molt més econòmiques que les d'un sol concert. I a més, s'hi pot gaudir de molts més artistes.

La veritat és que Bad Gyal compta amb enorme exèrcit d'admiradors que la segueixen allà on va. D'aquesta manera, és possible que les entrades de la gira musical s'acabin ràpidament. Tal com diu el refranyer català, qui no corre vola.

Bad Gyal de gira

Bad Gyal donarà el tret de sortida a la seva gira musical el pròxim 2 de febrer a Saragossa. A més, segons hem pogut veure, el 24 de maig travessarà el toll i farà un concert a Nova York.

24 Karats tour farà parada a Barcelona el 9 de febrer amb un concert al Palau Sant Jordi. També actuarà a ciutats com Madrid, la Corunya, València, Granada i Bilbao. Les entrades es van posar a la venda el 28 de novembre passat.

Des de la publicació el 2016 de Slow wine mixtape , la popularitat de Bad Gyal no ha parat de créixer. Fins al punt que actualment l'escolten gairebé 14 milions de persones al mes a Spotify. A més a més, l'any passat es va arribar a situar per sota dels 500 artistes més escoltats.