Muntatge amb Jesulín de Ubrique i María José Campanarioioo junts somrient, una embarassada i un interrogant vermell

GENT

Jesulín de Ubrique revela si María José Campanario tornarà a quedar-se embarassada

Jesulín d'Ubrique s'ha sincerat sobre si María José Campanario tindrà més fills o no en el futur

Jesulín de Ubrique ha tornat, per voluntat pròpia, a la primera línia informativa. El d'Ubrique acaba de bufar les espelmes del 50è aniversari i ha volgut compartir les seves reflexions amb la revista ¡Hola!. Jesulín ha concedit una extensa entrevista en què, entre altres temes, ha revelat si tindrà més fills amb María José Campanario.

Amb mig segle de vida a l'esquena, Jesulín de Ubrique reconeix que es troba en un dels seus millors moments professionals i personals. Va fer el pas de tornar a televisió, acaba de convertir-se en apoderat taurí de Martín Morilla i a més ha tornat a ser pare. Ara com ara és, de tots els fills, el petit Hugo qui més reclama la seva atenció.

Jesulín ha explicat si la seva dona es tornarà a quedar embarassada

"El que em costa sortir ara de casa meva i desenganxar-me d'ell… L'Hugo és una benedicció de Déu", reconeix Jesulín a la citada entrevista. El torero assegura que si fos per ell aniria a buscar el cinquè. "A mi, ara, no m'importaria tenir-ne un altre més... Jo, encantat", ha afirmat entre rialles.

A continuació, el gadità matisava les paraules. "Però ens quedarem tal com estem. Com és això? 'Virgencita', 'virgencita', que em quedi com estic", mantenia Jesulín.

Primer pla de Jesulín de Ubrique posant al photocall d'un esdeveniment l'any 2021
El torero ha aclarit si es tornarà a convertir en pare | GTRES

El cert és que el marit de María José Campanarioioo es va estrenar a la paternitat ja fa més de dues dècades. El pare d'Andrea Janeiro ha reconegut que ara és diferent. "És que no és el mateix ser pare amb 24 o 25 anys que amb 50, no hi té res a veure", assegurava.

De la seva companya de vida també ha tingut ocasió de parlar. Diu que es va casar amb María José després d'un breu festeig perquè estava convençut que era la dona de la seva vida. "Per què esperar més? Per què perdre el temps?", es preguntava Jesulín donant entendre que ho tenia clar.

El torero ha definit la mare dels seus fills petits com “un pilar molt important en la meva estabilitat emocional. Una dona meravellosa. Com a dona, com a mare, com a amiga”, explicava.

Però també n'ha destacat altres qualitats: "María José és pencaire, no és conformista, s'està exigint sempre". Paraules plenes d'afecte on també hi ha hagut lloc per reconèixer altres aspectes. "Té els seus defectes, com tots tenim... Té molt de caràcter".

Jesulín de Ubrique ha explicat si María José i ell ampliaran la família

Una conversa en què Jesulín ha deixat clar que és feliç amb María José. "A la meva dona la defineixo en dues paraules: “Im-pressionant”.

Més enllà dels afalacs, l'andalús és conscient que "al final, el temps ha posat cadascú al seu lloc". Ell i la seva parella segueixen junts malgrat que sovint el vent ha anat en contra: "Nosaltres hem seguit navegant, i seguim junts, i amb projectes. I amb un altre fill, fruit de l'amor i el respecte".

Queda clar, doncs, que tots dos segueixen enamorats com el primer dia i que prova d'això és que segueixen de la mà malgrat les dificultats que han esquivat junts. La parella, que no ampliarà la família, ara està centrada en la cura dels seus fills petits. Jesulín, a més, responia categòricament a la pregunta de si li agradaria que algun fos torero, "em posaria a tremolar", contestava.