Primer pla d'Ana Rosa Quintana amb rostre neutre a 'El programa d'Ana Rosa' de Telecinco

Ana Rosa Quintana, demandada per la gran amiga de Rocío Carrasco

Ana Rosa Quintana, en seriosos problemes legals

Gran revés s'haurà endut la mateixa Ana Rosa Quintana quan hagi descobert el que se li acosta. I és que, ara que està de vacances, a la 'reina dels matins' li ha arribat una terrible notícia, una que podria afectar el futur de la seva productora.

Així és, Unicorn Content corre perill perquè podria perdre milions d'euros al seu moment més delicat a causa de la crisi d'audiència que s'està vivint a Telecinco.

Per descomptat, Ana Rosa Quintana no s'haurà vist venir la demanda que ha rebut, i encara menys que hagi estat per una gran amiga de Rocío Carrasco.

La venjança de l'amiga de Rocío Carrasco que posa en serioses dificultats Ana Rosa Quintana

Des que Ana Rosa Quintana va tornar a la cadena després d'estar un temps allunyada del focus mediàtic a causa del seu estat de salut, ha estat testimoni de tots els canvis que s'han produït a la cadena.

I és que, va ser a partir d'aquell moment quan Telecinco, que ja no tenia al comandament Paolo Vasile, va decidir vetar els personatges que no els interessava tenir a la graella. Entre ells, el clan Flores, Olga Moreno, Rociíto i Kiko Rivera.

Captura d''El Programa de Ana Rosa' amb un primer pla d'Ana Rosa Quinatana seria el 14 de juny de 2023
La productora d'Ana Rosa Quintana ha permès també que es produeixin aquests canvis a la cadena | Mediaset

Però, en tot aquest assumpte també hi va haver una altra gran afectada: Alba Carrillo, que es va veure embolicada en una polèmica quan es va filtrar la notícia que va tenir una nit de passió amb qui va ser el seu company, Jorge Pérez.

I és que, a partir d'aquí, l'amiga de Rociíto va estar un temps d'estira-i-arronsa amb la cadena fins que el mes d'abril passat va rebre la carta d'acomiadament i el veto. Sens dubte, això va ser un cop dur per a la mateixa Carrillo, ja que no se'l veia venir després de tants anys treballant allà.

Alba Carrillo, subjectant un paper amb la mà dreta, amb rostre d'enuig, al seu canal de Twitch
La periodista està més que disposada a guanyar aquesta batalla a Ana Rosa Quintana | Twitch

Ara, però, a la model, que ja li ha passat aquesta tristesa, sap per on atacar. S'ha sabut que la madrilenya ha decidit interposar una demanda contra la productora d'Ana Rosa Quintana per suposats delictes de frau de llei i acomiadament improcedent.

Això sí, aquesta societat no ha estat l'única que s'ha vist afectada per la venjança de Carrillo, ja que aquesta també ha demandat Mediaset España, Megamedia Televisió SL, Publiespaña SAU, Conecta 5 Telecinco S.A.U i La Fábrica de la Tele.

D'aquesta manera, la productora d'Ana Rosa Quintana i aquestes altres hauran d'acudir el proper 21 de desembre al Jutjat Social número 39 de Madrid.

Sens dubte, no ha estat la primera vegada que Ana Rosa Quintana s'ha vist en una situació tan seriosa com aquesta, ja que Carrillo no ha estat l'única famosa a demanar-la. De fet, cada cop són més i tots pel mateix motiu: per ser acomiadats de manera sobtada.