Primer plànol de Diego Arrabal mirant a la càmera amb rostre seriós quan col·laborava en Telecinco
GENT

Diego Arrabal rep la pitjor notícia possible: Gustavo González ja la sap

Diego Arrabal i el seu company han anat a la seu judicial per un conflicte del passat

Diego Arrabal i Gustavo González acaben de rebre la pitjor de les notícies. I és que, després de més de vuit anys, aquests dos professionals de la comunicació podrien ser condemnats a uns quants anys de presó.

Durant la Setmana Santa del 2015, l'agència d'aquests dos paparazzis va aconseguir fotografies en topless a Mariló Montero mentre gaudia, amb una amiga, de les platges de Bora Bora. A més, el desembre del 2014, també van aconseguir unes imatges de la presentadora amb la seva família a les Illes Maldives.

Muntatge en primer pla de Gustavo González amb rostre neutre i Diego Arrabal seriós
Diego Arrabal i Gustavo González s'asseuen a la banqueta dels acusats | Mediaset, E-Noticies

Com es podia esperar, la comunicadora no va trigar a prendre accions legals contra Diego Arrabal i el seu company de professió. Per això, es va personar en seu judicial per interposar una denúncia per una suposada intromissió en el dret a l'honor, a la intimitat personal i familiar ia la pròpia imatge.

El gener del 2022, el Jutjat de Primera Instància número 35 de Madrid va condemnar l'agència de tots dos, Codi Press, a indemnitzar Montero amb 340.000 euros. D'aquesta xifra, Mariló en rebria 265.000 euros, mentre que la resta aniria destinada directament al seu acompanyant.

Tot i això, l'agost d'aquell mateix any, l'Audiència de Madrid va revocar la condemna per un motiu de pes. I és que, tal com es va indicar en aquell moment, hi havia un procediment penal obert per revelació de secrets a Barcelona contra Diego Arrabal i Gustavo González.

Això va provocar que, fins que no es resolgués aquest assumpte legal, no seria possible iniciar accions civils contra aquests dos paparazzis.

Ara, Diego Arrabal i l'excol·laborador de Sálvame se han assabentat de la pitjor de les notícies. I és que tot apunta que, gairebé un any després, podrien ser condemnats a sis anys de presó

Diego Arrabal i Gustavo González podrien anar a la presó

Diego Arrabal i el seu company s'han assegut aquest dijous a la banqueta dels acusats de l'Audiència de Barcelona per la demanda que Mariló Montero els va interposar el 2015.

Segons es va saber al seu moment, la presentadora va iniciar accions legals contra ells després de considerar que havien comès un suposat delicte per revelació de secrets.

Ara, i després de vuit anys d'espera, ha començat l'esperat judici. Aquesta demora s'ha produït per la darrera decisió que va prendre el Tribunal Suprem. Després de diversos recursos per part de Diego Arrabal i Gustavo González, aquest organisme va assegurar que era el jutjat de Barcelona qui s'havia de fer càrrec d'aquest cas.

Plànol curt de Mariló Montero a l'esdeveniment organitzat per Moët & Chandon Effervescence per celebrar el Nadal, a 30 de novembre de 2022, a Madrid
La presentadora s'ha vist les cares amb Diego Arrabal i Gustavo González a la seu judicial | Europa Press

I és que aquests dos professionals de la comunicació van intentar vendre aquestes fotografies a la revista Lecturas, la seu central de la qual es troba en aquesta ciutat.

Durant aquest primer judici, Diego Arrabal i Gustavo González han pogut conèixer la condemna que Montero i el seu equip legal ha sol·licitat per a ells.

I encara que, la Fiscalia ha decidit no actuar, perquè considera que no s'ha comès cap delicte perquè no es mostren públicament les fotos, els advocats de Mariló van a totes.

Tal com ha transcendit, la defensa de la presentadora reclama davant de la Justícia sis anys de presó per a cadascú, a més d'una indemnització de 265.000 euros per danys morals.

Primer plano de Diego Arrabal con unos cascos
La defensa, i company, de Diego Arrabal demana la seva absolució | YouTube

Per part seva, la part acusada demana l'absolució de Diego Arrabal i Gustavo González. I és que, segons advocat, les imatges captades a les Maldives van comptar amb el coneixement previ de Montero. Per això, considera que tan sols haurien de ser jutjats per les fotografies fetes a Bora Bora.

A més, el lletrat ha assegurat que els clients no van ser els autors d'aquestes instantànies, ja que la seva agència treballava amb professionals freelance. Per això, ha deixat clar que tots dos desconeixen en context en què van ser captades.

Aquest dijous només s'han tractat les qüestions prèvies. La resta de proves, com les declaracions dels testimonis, està previst que surtin a la llum a finals de gener.