Primer pla d'Antonio David Flores amb cara seriosa a les portes del jutjat

Antonio David Flores assegura que és accionista de Mediaset i que farà canvis

Antonio David Flores deixa sense paraules tots els seus seguidors amb aquestes inesperades declaracions

Antonio David Flores ha revolucionat les xarxes socials amb una inesperada confessió. I és que, fa uns mesos, no va tenir objeccions a assegurar que és "accionista de Mediaset España" i que s'encarregaria de "fer canvis" dins d'aquesta coneguda empresa audiovisual.

Avui dia, aquest excol·laborador de Sálvame és un dels protagonistes principals de la premsa social espanyola. I no només pels seus últims conflictes legals contra la mare dels seus fills grans.

Marta Riesco i Antonio David Flores posant somrients en un photocall
Marta Riesco declara públicament la guerra a Antonio David Flores | GTRES

Des que va posar punt final a la seva relació amb Marta Riesco, la periodista no ha parat de carregar durament contra Antonio David Flores. Tant és així que la jove no ha dubtat a titllar-lo públicament de "pocavergonya".

I tot i que ell ha confessat que també s'ha "equivocat" i que no és "perfecte", la comunicadora no ha trigat a carregar durament contra ell a Twitter:

"Antonio David Flores, si tu et penedeixes de les teves decisions, imagina't jo que he perdut la meva feina i he fet que la meva mare emmalaltís. Jo i la meva família ens empassem les mentides i tot el que deies. Que la teva relació estava trencada des de fa gairebé tres anys, el mateix temps que portes amb mi”.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Ara, i amb tota aquesta polèmica ressonant amb força, un usuari de les xarxes socials ha rescatat unes declaracions inesperades de l'excol·laborador de Telecinco.

I és que, fa uns mesos, Antonio David Flores va assegurar, a través del canal de YouTube, que és un dels accionistes de Mediaset. A més, no va tenir objeccions a anunciar canvis dins de l'empresa de Fuencarral.

Antonio David Flores sorprèn amb les seves declaracions: "Parlo com a accionista"

Antonio David Flores va deixar sense paraules els seus subscriptors de YouTube amb les inesperades declaracions que va fer a finals del 2022. I és que, en aquell moment, no s'ho va pensar dues vegades a l'hora d'anunciar els suposats canvis que es produirien dins de Mediaset.

Un vídeo que, aquest 5 d'agost, un usuari de les xarxes ha rescatat i compartit amb la resta de la comunitat de Twitter. En ell, es pot veure el youtuber mirant fixament a càmera mentre feia aquesta revelació inesperada.

Muntatge de fotos de primer pla d'Antonio David Flores i el logotip de Telecinco
Antonio David Flores assegura que és accionista de Mediaset | España Diario

"Antonio David Flores parla com a accionista de Mediaset España", va assegurar el youtuber, mentre ensenyava una acreditació que tenia penjada al coll.

Però el que més ha sorprès als internautes ha estat l'afirmació que l'excol·laborador de Sálvame fa tot seguit. I és que, segons ell, aquest grup audiovisual prendria "un nou rumb" amb el nou any. "Hi ha canvis a partir del dia 1 de gener del 2023", confessa tot seguit.

Però, lluny d'abandonar el paper que havia adoptat, Antonio David Flores va fer una nova revelació. "Espero que amb aquests canvis, els accionistes recuperem els diners perduts durant tot aquest temps", desitja en primera persona.

Com es podia esperar, aquestes declaracions, referint-se a si mateix com a "accionista de Mediaset", no han passat desapercebudes a Twitter.

"Estic plorant. Antonio David Flores, com el Maestro Joao, parla com a accionista de Mediaset i de la recuperació de la cadena", ha assegurat un usuari. Però el que menys s'esperava era que el vident respongués a la seva piulada.

Antonio David Flores amb la mirada capcota al plató de ‘Sálvame’
Els usuaris de les xarxes es pronuncien sobre les inesperades declaracions del youtuber | Mediaset

"Però a mi no em comparis amb aquest 'ser'", li ha replicat el televisiu. "No, em referia que ell ho intenta, però no arriba", ha matisat l'internauta, justificant així les paraules.

Altres, en canvi, no han pogut evitar fer tota mena de bromes sobre la suposada acreditació que Antonio David Flores mostra al vídeo. "Aquesta targeta que porta penjada al coll és del Club Carrefour. Jo també la tinc", ha assegurat un altre usuari, provocant les rialles de la comunitat.