Primer pla d'Alejandra Rubio amb cara d'indiferència a 'Fiesta'

Alejandra Rubio respon a la darrera petició que li ha fet Terelu Campos

Alejandra Rubio ha contestat a Terelu Campos a Telecinco

Alejandra Rubio treballa de col·laboradora a Telecinco i hi ha vegades en què no pot evitar respondre les preguntes dels seus companys. Sempre intenta ser discreta, però sap que tard o d'hora ha de donar explicacions perquè la família també participa en el joc. Terelu Campos ha donat una entrevista a la seva publicació de capçalera i està generant molt rumors.

Alejandra Rubio promet que li ha “agradat molt” l'exclusiva de la Terelu, però reconeix que està sorpresa. Campos ha estat massa sincera i ha explicat els problemes que té la María Teresa Campos, cosa que és tabú per a la família. L'Alejandra recorda que la seva mare va demanar que ningú toqués aquest tema i no comprèn que sigui ella qui es pronunciï ara.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

“El que m'ha sorprès més és que ella s'obri en aquest tema. És veritat que ha demanat a la premsa que no es tracti i que no es fotografiï a la meva àvia. M'ha sorprès que aprofundeixi més en el que està passant a la família”, reconeix Rubio.

Primer pla de Terelu Campos presentant l'últim programa de 'Sálvame' el 23 de juny de 2023
Terelu Campos no vol acabar com Maria Teresa Campos | Mediaset

Hi ha més coses, l'Alejandra ha respost a la sol·licitud que li ha fet la Terelu Campos, que li ha llançat un missatge important. La Terelu assegura que no es podria veure en la mateixa postura que la María Teresa Campos, que té “un problema cognitiu”. Ha demanat a la seva filla que prengui mesures si ella acaba patint la mateixa malaltia.

Alejandra Rubio es pronuncia sobre la petició de Terelu Campos

L'Alejandra ha reconegut que per a ella és un tema molt dur i que no sap què respondre a la seva mare. De fet, encara no li ha comentat res en privat, però sí que li ha llançat diversos comentaris públics. S'ha pronunciat a Así es la vida i ha intentat respondre en un to afectuós.

Imatge d'Alejandra Rubio, somrient mentre està exercint de col·laboradora a 'Así es la vida' de Telecinco
Alejandra Rubio sempre afronta els problemes mediàtics | Mediaset

Rubio pensa que hi ha coses que no es poden evitar i ha recalcat que ella tindrà cura de la Terelu passi el que passi. Campos no vol tenir el mateix “problema” que la Maria Teresa, però l'Alejandra no hi pot fer res, per més que la seva mare els ho demani.

“Ella m'ho ha dit moltes vegades”, respon l'Alejandra fent referència a la Terelu. “No sé què respondre-hi, tampoc li he donat una resposta en privat. Tant de bo que això no li passi també, però al final la vida és així”.

Rubio sempre ha tingut fama de donar la cara i aquestes declaracions ho demostren.