Muntatge a primer pla d'Antonio David Flores amb una camisa blanca i Rocío Flores amb un vestit de flors
GENT

Antonio David Flores i Rocío Flores organitzen una cosa que passarà els pròxims dies

Antonio David Flores i Rocío se'n van junts a comprar els regals de Reis i la influencer comparteix un moment divertit d'allò més familiar

Rocío Flores ha volgut compartir amb els seus seguidors els seus plans per als pròxims dies, en què no ha faltat el seu pare, Antonio David Flores. Amb la nit de Reis a tocar, la influencer prepara els regals d'última hora.

En aquest sentit, Rocío publicava un vídeo molt familiar, envoltada de dues de les persones més importants de la seva vida. El seu pare i el seu germà, David Flores, han acompanyat la jove a comprar els regals, gaudint d'unes hores en família.

Rocío Flores i Antonio David Flores se'n van junts a comprar els regals de Reis

Rocío Flores i Antonio David han compartit un moment molt familiar. A ells se'ls ha unit David Flores, que no s'ha volgut perdre passar amb el seu pare i la seva germana una jornada molt especial.

Ha estat la mateixa influència de l'encarregada de publicar un vídeo demostrant l'excel·lent relació que tenen tots tres. El motiu d'aquesta trobada no ha estat cap altre que preparar la nit de Reis i comprar els regals pendents.

Primer pla Rocío Flores amb rostre somrient
Rocío Flores presumeix de la bonica relació amb el seu pare i el seu germà | GTRES

"Feliç 2 de gener, tant de bo tota la vida vivint aquests moments amb ells", escrivia Rocío acompanyant el vídeo. "Ens n'anem a parlar amb els Reis", afegia. A les imatges, veiem una Rocío bromista que fa creure al seu pare i al seu germà que està fent una foto.

Tant Antonio David com el seu fill s'afanyen a posar davant la càmera, mentre la influencer no pot contenir el riure. El que ells desconeixien és que, en realitat, estava gravant un vídeo.

D'aquesta manera, la neta de la chipionera mostra la bonica relació que hi ha entre ells i com continuen estant d'units. Són dates molt assenyalades i Rocío ha procurat gaudir-ne en família. Per això també ha comptat amb el seu pare i el seu germà per preparar la nit més especial de l'any.

A més, Rocío té una germana petita fruit de l'últim matrimoni d'Antonio David. Motiu que fa que la nit de Reis sigui molt més especial a la família Flores.

Rocío Flores i Antonio David comencen el nou any igual d'units

Tant per a Rocío com per a Antonio David, el 2023 no ha estat un any especialment fàcil. L'exguàrdia civil va trencar la seva relació amb Marta Riesco, passant el primer Nadal sense parella. Per part seva, la seva filla va emprendre un nou negoci, no exempt de polèmica, i va ser acusada d'estafa.

De tot això van sortir reforçats, trobant en la família el suport que tant necessitaven. Rocío va mostrar el seu suport incondicional al seu pare i no se n'ha separat en cap moment. Amb ells ha estat David, que també ha viscut el seu primer Nadal allunyat de Moreno després d'abandonar la casa de la dissenyadora.

Rocío Flores i el seu pare, Antonio David Flores, posant amb una posta de Sol de fons
Antonio David i la seva filla Rocío preparen junts la nit de Reis | Instagram, @rotrece

Prova d'aquesta unió fèrria és el vídeo compartit per la filla de Rociíto, on tots tres presumeixen d'aquesta bonica relació. David sol passar algunes nits a casa de la influencer passant-s'ho d'allò més bé. Una diversió que augmenta quan Lola s'hi uneix.

Els nets de la chipionera estan molt units a la benjamina de la família i formen una autèntica pinya. Ara que Rocío ha deixat la televisió i viu de manera definitiva a Màlaga, són més les ocasions que pot gaudir dels seus. Moments que no dubta a compartir amb els seus més de 750.000 seguidors.

Encara que hi continua pesant l'absència de la seva mare, la filla d'Antonio David ha après a conviure amb aquest buit. Al seu voltant té tot el que necessita per omplir aquest buit, i Manuel Bedmarés un pilar fonamental en la seva vida.

És evident que a la família Flores tot està preparat per a la gran nit de Reis, encara que quedin detalls per concretar.