Muntatge amb Antonio David Flores somrient i Carlo Costanzia seriós amb dues jaquetes
GENT

Antonio David Flores té una cosa important en comú amb l'exmarit de Mar Flores

Com Antonio David, Carlo Costanzia recolza el seu fill després de la decisió que ha pres. I prova d'això és la darrera informació que ha sortit a la llum

Antonio David Flores té molt més en comú amb l'exmarit de Mar Flores del que sembla a primera vista. Igual que el youtuber, Carlo Costanzia dona suport públicament al seu fill. I prova d'això és la darrera informació que ha revelat el programa Vamos a ver.

Com cada setmana, aquest conegut matinal ha compartit amb tota la seva audiència un avenç del que passarà al programa presentat per Santi Acosta i Bea Archidona. Tal com s'ha confirmat, Carlo Costanzia fill s'asseurà a ¡De Viernes! per aclarir tots els dubtes que han quedat a l'aire després de la primera entrevista televisiva.

Captura de Carlo Costanzia com a protagonista de De Divendres
Carlo Costanzia fill s'asseurà al plató de '¡De Viernes!' | Mediaset

Però allò que més ha cridat l'atenció ha estat la informació que ha compartit a continuació. Al principi estava previst que l'ex de Mar Flores acompanyés el seu fill durant aquesta intervenció, però, ha rebutjat aquesta invitació.

I encara que finalment aquest moment no es produirà, la veritat és que el fet que s'hagi plantejat asseure's al costat de Carlo, ha deixat al descobert el seu suport cap a l'actor. Una actitud molt similar a la que, al seu dia, va tenir Antonio David Flores amb la seva filla Rocío.

Carlo Costanzia pare amb una americana negra seriós
Finalment, Carlo Costanzia no estarà amb el seu fill durant la pròxima entrevista | GTRES

Durant tots aquests anys, la influencer ha comptat amb el suport incondicional del seu pare. Tant és així que hem pogut veure'l, més d'una vegada, donar la cara per ella públicament. Una defensa que es va intensificar des del primer moment que va trepitjar un plató de televisió.

Tot i això, aquesta no seria l'única cosa que Antonio David Flores i Carlo Costanzia pare tenen en comú. Igual que el youtuber, l'italià no manté gaire bona relació amb la seva exdona.

Antonio David Flores i Carlo Costanzia no es porten bé amb les mares dels seus fills

Carlo Costanzia estava disposat a donar suport públicament al seu fill. Tant és així que, malgrat el comunicat que va emetre fa uns dies, s'asseuria al plató de ¡De Viernes! amb ell.

Però tal com ha assegurat Makoke, aquest moment no es produirà per ara. Segons la model, finalment l'exmarit de Mar Flores no visitarà aquest programa i tot després de justificar que la salut de la seva mare no està passant per un bon moment.

Muntatge amb Antonio David Flores amb un mocador al coll i Carlo Costanzia pare amb dues jaquetes
Antonio David Flores i Carlo Costanzia pare tenen molt en comú | e-noticies.cat, Europa Press, GTRES

Sigui com sigui, amb aquest gest Carlo Costanzia pare ha deixat clar que dona suport al seu fill públicament. Un pas que va fer al seu dia el mateix Antonio David Flores.

Tot i això, aquest no és l'únic punt en comú que hi ha en tots dos casos. Durant tots aquests anys, els pares de l'actor han mantingut una guerra viva que va néixer després de la seva separació.

Igual que Antonio David Flores, Carlo Costanzia pare culpa la Mar Flores de tot el que ha passat durant i després de la seva complicada relació. "Han tingut un divorci tempestuós", ha assegurat aquest mateix matí Alessandro Lequio. Una situació molt similar a la que van viure el youtuber i Rocío Carrasco al seu moment.

Més d'una vegada hem pogut sentir el youtuber dir que l'hereva de 'La Más Grande' no estima els seus fills. Tant és així que, durant una de les seves intervencions al Deluxe, va deixar al descobert una conversa que va mantenir la seva exdona amb Rocío Flores:

"Ella no ha volgut explicar com va ser la trucada, però ho faré jo. La va trucar preguntant pel meu fill David, que estava amb ella, i li va respondre: 'Aquí no tornis a trucar, oblida't de mi. Jo no soc la teva mare'".