Muntatge d´un primer pla d´Ana María Aldón sorpresa i una storie d´Instagram davant d´una xemeneia

Ana María Aldón demostra que estava dient la veritat i mana callar els seus rivals

Ana María Aldón ha mostrat les proves a través de les xarxes socials

Ana María Aldón ha tornat a les seves xarxes socials per demostrar, davant de tots els seus seguidors, que està dient la veritat. I és que després de totes les crítiques que ha rebut, la televisiva ha volgut callar els seus rivals aportant les proves pertinents.

Actualment, Ana María està passant per un dels moments més dolços dels últims mesos. I tot gràcies al gir de 180 graus que va donar la vida quan va conèixer Eladio, la seva actual parella i futur marit.

Tant és així que, malgrat el seu recent enfrontament públic amb la seva filla Gema, Ana María Aldón per fi està fent realitat un dels seus somnis més grans. Tal com hem pogut veure al perfil d'Instagram, la col·laboradora ha decidit obrir la seva pròpia botiga de roba.

Imatge d'Ana María Aldón somrient durant el photocall d'una desfilada de moda a Ponferrada (Espanya)
Ana María Aldón per fi ha obert la seva botiga de moda online | Europa Press

Utilitzant el seu nom com a segell empresarial, l'exsupervivent ha començat a vendre a través de la web diversos dels seus dissenys. "Cosetes noves de la meva botiga que caben perfectament al nostre armari", ha escrit en un post, juntament amb diverses peces de roba.

Ara, i amb la seva botiga en línia posada en marxa, la tertuliana de Fiesta ha tornat a les xarxes per callar alguna persona.

Els últims dies, Ana María Aldón no ha deixat de rebre crítiques per un dels aparells que té instal·lats a casa seva. Per això, la televisiva ha volgut aprofitar l'ocasió per demostrar, mitjançant una prova gràfica, que ella no està mentint.

Ana María Aldón demostra que està dient la veritat: comparteix a Instagram la prova definitiva

Aquest dimarts, 31 d'octubre, Ana María Aldón ha tornat a les històries del seu perfil d'Instagram per compartir amb els més de 208 mil seguidors la prova definitiva. Imatge amb què vol demostrar que ella no menteix.

El mes de febrer passat, i després de la separació d'Ortega Cano, la televisiva i el seu fill petit es van mudar a casa seva. Aquest gran habitatge de tres plantes i més de 239 metres quadrats es troba a la localitat del Casar, província de Guadalajara.

Primer plànol d'Ana María Aldón amb rostre enfadat
Ana María Aldón assegura que no està mentint | Mediaset

Ara, i amb la baixada de temperatures que ha experimentat el nostre país, molts ja han començat a posar remei a aquesta situació. I una d'aquestes persones ha estat Ana María Aldón.

A través del compte d'Instagram, l'exdona del torero no ha tingut cap problema a compartir amb els seus seguidors el sistema de calefacció que té instal·lat a casa seva. Però molts no han trigat a qüestionar les paraules de la tertuliana.

Segons va revelar la televisiva, el seu habitatge compta amb una xemeneia de llenya. Tot i això, en veure el disseny d'aquest aparell, alguns internautes no s'ho han pensat dues vegades a l'hora d'assegurar que Ana María Aldón menteix.

Storie de Ana María Aldón a Instagram davant d'una xemeneia el 31 d'octubre de 2023
Ana María Aldón mostra la prova que la seva xemeneia és de llenya | Instagram, @anamariaaldon

Per això, aquest mateix dimarts, la dissenyadora ha tornat a aquesta xarxa social per compartir la prova definitiva que diu la veritat. Al vídeo que ha compartit es pot veure la seva xemeneia en funcionament, però el que més ha cridat l'atenció és el que té a l'interior.

Tal com es pot veure al vídeo, es tracta de diversos troncs de fusta. Imatge amb què ha aconseguit silenciar més d'un.

"Molts em van dir que la xemeneia no era de llenya. Sí, és una xemeneia vertical de llenya, de les de tota la vida", ha escrit Ana María Aldón, amb un sticker d'una noia manant callar amb el dit.