messi i antonela

Antonela Roccuzzo decideix parlar i explica què passa amb Leo Messi

Antonela va compartir una foto al seu Instagram per acabar amb els rumors de la seva separació amb Leo Messi

Durant les últimes setmanes, els rumors sobre una possible separació entre Lionel Messi i la seva dona, Antonela Roccuzzo, han generat diverses especulacions als mitjans.

Tot i això, Antonela ha decidit posar fi a les suposicions de manera contundent i directa. La dona del futbolista va decidir compartir una imatge de Messi assegut en una pilota amb unes emoticones de cares amb cors, tancant així l'existència d'una possible crisi entre ells.

imatge de lionel messi
Antonela va acabar amb els rumors amb Leo Messi | @antonelaroccuzzo

Especulacions sobre la separació de Leo Messi i Antonella

La possible crisi en la relació entre Lionel Messi i Antonela Roccuzzo ha estat tema d'especulació. Just després que el col·laborador Gonzalo Vázquez, al programa Intrusos d'América TV, revelés detalls sobre un suposat distanciament entre la parella.

Messi i Antonela, pares de tres fills (Thiago, Mateo i Ciro), van ser notícia recentment durant l'entrega de la Pilota d'Or, on una experta en llenguatge corporal va detectar indicis de tensió.

Durant l'esdeveniment, l'observadora va assenyalar moments significatius, com quan Antonela va intentar fer un petó a Messi i aquest va evitar el gest. A més, en el moment de rebre la Pilota d'Or, Messi va cridar a l'Antonela i als seus fills a l'escenari. Però ella no va pujar i l'astre argentí va pujar acompanyat dels seus fills, segons va explicar l'especialista en comunicació no verbal al compte de TikTok.

Altres detalls van ser analitzats al programa Socialité. Es va observar que Roccuzzo va compartir una foto amb el seu marit a Instagram, i Messi no va interactuar amb la publicació, ni comentant ni donant ‘m'agrada’. Així mateix, es va destacar el canvi de foto del perfil de Messi, reemplaçant una imatge familiar per una al costat de la seva vuitena Pilota d'Or.

Tanmateix, fins ara tot eren suposicions i conjectures derivades de certs indicis. No hi havia cap confirmació de res per part de cap dels dos.

Antonela es pronuncia sobre la situació amb Leo Messi

A través del seu compte d'Instagram, Antonela va compartir una foto amb Lionel Messi, aclarint qualsevol dubte sobre l'estabilitat de la seva relació. La imatge, acompanyada d'emoticones d'enamorada, sembla que és la resposta que molts seguidors estaven esperant.

Aquest gest públic d'Antonela ha dissipat les especulacions. També ha generat un alleugeriment entre els fanàtics de la parella, que han seguit de prop la història d'amor. Tot i que la parella sol mantenir una vida privada força reservada, aquesta publicació ha deixat clar que, almenys ara per ara, Messi i Antonela continuen compartint el seu camí junts.

La reacció a les xarxes socials no es va fer esperar, amb nombrosos comentaris d'alleujament i suport per part dels seguidors. La parella ha enfrontat diverses situacions mediàtiques al llarg dels anys. Però, ara com ara, sembla seguir sòlida i unida, com ho demostra la imatge compartida a Instagram.