Muntatge de fotos de primer pla de Sergio Ramos amb rostre seriós i Pilar Rubio amb rostre somrient; tots dos tenen un cor trencat al costat

Sergio Ramos, assenyalat en sortir el motiu de la suposada crisi amb Pilar Rubio

Ramos podria haver enganyat Pilar Rubio amb una altra dona

Sergio Ramos i Pilar Rubio continuen copant l'interès dels mitjans per la seva suposada crisi de parella. Des que fa uns dies es va deixar veure als Grammy Llatins acompanyat per la seva germana i no per la seva dona, els rumors es van disparar.

Alguna cosa sembla estar passant en el matrimoni, i el motiu principal de la seva possible crisi assenyala directament el jugador de futbol. Marisa Martín-Blázquez donava l'última hora de la parella fent-se ressò dels rumors que Sergio podria haver estat amb una altra dona.

Sergio Ramos podria haver enganyat Pilar Rubio amb una altra dona

Sergio Ramos va acaparar gran part de l'interès mediàtic quan va assistir a la gala dels Grammy amb la seva germana Miriam. El fet que no estigués acompanyat per Pilar Rubio va fer que s'especulés sobre una possible crisi al matrimoni. Un problema en la seva relació que arrossegarien des de fa mesos i que ara sembla més que evident.

Fa temps que la presentadora i el futbolista no s'han deixat veure junts, cosa que ha augmentat encara més els rumors. Tampoc va ajudar que al bateig d'un dels nebots del sevillà acudís sol amb els seus quatre fills.

Així doncs, els darrers moviments de la parella fan pensar que es troben travessant un moment delicat. Des d'aleshores no han deixat de sorgir titulars que han assenyalat Ramos i l'existència d'una tercera persona.

Sergio Ramos seriós assegut a la banqueta del Sevilla
Els rumors apunten que Sergio Ramos podria estar amb una altra dona | Europa Press

"Hi ha gent que ha datat aquesta crisi molt abans d'això, amb anades i vingudes, o amb moments de no estar gaire bé", comentava Marisa. "Fins i tot apunten que Sergio podria tenir una altra mena de relació amb algú més", assenyalava la periodista de Telecinco.

Aquest darrer apunt va ser el que més va cridar l'atenció i els col·laboradors van voler aprofundir en el tema. Marisa no es va aventurar a donar més informació, ja que encara no es pot dilucidar fins a quin punt són certs els rumors. El que sí que va comentar és que "parlen d'un nom concret", que ella no revelaria, perquè no disposava de tota la informació.

Arran d'això, Miguel Ángel Nicolás va treure a la llum la festa privada organitzada per Alejandro Sanz, on Ramos va arribar amb tres amigues. "És una realitat", va manifestar el col·laborador.

Pilar Rubio i les claus que l'allunyen de Sergio Ramos

Veure Sergio acudir amb la seva germana als Grammy només va ser un senyal més que podria apuntar a una possible separació. Malgrat que cap dels dos ha confirmat o desmentit els rumors, la veritat és que l'actitud de tots dos és reveladora.

La presència de Pilar a la presentació de Ramos després de fitxar pel Sevilla va ser el primer indici que alguna cosa no estava bé. "Tenia molt mala cara, de molt mala lluna", apuntaven des del programa matinal de Telecinco. De fet, ni es va immutar quan ell li va dedicar unes paraules precioses durant l'esdeveniment.

Imatge d'arxiu de Pilar Rubio i Sergio Ramos posant a un photocall
Fa temps que Sergio i Pilar no es deixen veure junts | Europa Press

Això va ser el mes de setembre passat i, des d'aleshores, la presentadora no dona 'm'agrada' a les publicacions del seu marit. Tampoc va reaccionar com s'esperava davant de la idea que Sergio fos fitxat per un club de l'Aràbia Saudita. "Va dir: 'bé, si el fitxen allà, jo tinc la meva feina aquí, tinc la meva vida aquí, que ell faci el que vulgui'", va recordar Alexia Rivas.

Mentre els mitjans queden en espera de poder revelar el nom de la misteriosa dona, Pilar ha sorprès a les xarxes socials. Ho feia fa cinc dies amb motiu de l'aniversari del seu fill Marco.

Amb una imatge molt familiar, el futbolista i la presentadora apareixen junts envoltats dels seus quatre fills. Per la seva banda, Ramos també va compartir la celebració afegint un vídeo de la família al complet cantant Aniversari feliç.