Captura de 'Supervivientes' amb Alma Bollo al plató el 13 de juny de 2023
GENT

Alma Bollo, a l'hospital per solucionar el seu problema després de 'Supervivientes'

Alma Bollo comparteix totes les novetats sobre aquest tema

Alma Bollo ha deixat molt sorpresos tots els seus seguidors de les xarxes socials després de compartir amb ells una inesperada informació. I és que, segons la influencer, ha hagut d'acudir a l'hospital a conseqüència del gran problema de salut que va desenvolupar a Superviventes.

Després de la sortida d'aquest conegut reality, la filla de Raquel Bollo va començar a rebre diverses crítiques relacionades amb la seva aparença física.

Alma Bollo plora a 'Supervivientes 2023' després de parlar del seu pare, Chiquetete, al programa emès el 6 de juny de 2023
Els problemes de salut d'Alma Bollo van empitjorar durant la seva estada a Hondures | Mediaset

Després de més de 100 dies exposada a les dures condicions d'Hondures, molts seguidors no podien entendre com Alma Bollo no havia aconseguit perdre pes i es veia més inflada.

Una incògnita que, fa diverses setmanes, va rebutjar la seva mare al plató de Supervivientes 2023. "Té el còlon irritable, és una cosa que ella també l'està patint allà", va assegurar la dissenyadora de moda.

Actualment, i després que la mateixa Ànima Bollo compartís els detalls de la seva malaltia, ha hagut d'acudir a un centre hospitalari després de veure com el seu problema ha augmentat considerablement.

Alma Bollo explica què ha passat

Alma Bollo per fi ha fet el pas que tant desitjava. I és que, després de veure com els seus problemes de salut van augmentar després de tornar a Espanya, ha acudit a un centre mèdic a la recerca d'una solució per a la seva malaltia.

Fa tot just uns dies, la sevillana va compartir a Instagram amb els seus més de 211.000 seguidors els motius que s'amaguen darrere del seu gran canvi físic.

Tot i que Alma Bollo sempre ha tingut un cos atlètic, durant els seus últims dies a Hondures, la vam poder veure més inflada del normal. I és que, segons ella, això és degut a un empitjorament de la seva malaltia: el còlon irritable.

Storie d'Alma Bollo a Instagram dins del cotxe amb una gorra el 26 de juny de 2023
Alma Bollo revela la malaltia que pateix | Instagram, @almacbcortes

"Ja sabeu els que em seguíeu d'abans i els que no, que jo tenia molts problemes d'estómac. Me'n vaig anar a l'Illa amb ells i ara he tornat amb més", va assegurar a través de les històries de la xarxa social.

Després de confessar que "allà em detecten còlon irritable" i que, de fet, van haver de tractar-la perquè va estar "molt malalta", Alma Bollo va voler compartir quin seria el seu proper pas.

I és que tot apunta que la influencer vol acabar, d'una vegada per totes, amb aquest problema. Per això, va expressar el desig d'acudir "a la internista perquè em digui les proves que m'he de fer".

Ara sembla que per fi ha arribat el dia. Aquest mateix dimarts, la filla de Raquel Bollo ha tornat al seu perfil d'Instagram per explicar totes les novetats sobre aquest tema.

Després de deixar la seva petita a l'escola, Alma Bollo ha assegurat que estava de camí a l'hospital per sotmetre's a la primera tanda de proves:

"Estic arribant a l'hospital per fer-me proves. Crec que em faran anàlisis de sang, de femta i crec que m'enviaran una colonoscòpia, i pel que em van dir".

Primer pla d'Alma Bollo amb cara somrient
Alma Bollo ja s'ha posat en mans de professionals | GTRES

Finalment, Alma Bollo ha volgut tranquil·litzar tots els seus followers i els ha promès que, un cop hagi sortit, explicarà "què m'han fet o què m'han dit".

A més de tots aquests exàmens mèdics, és molt probable que la sevillana s'hagi de sotmetre a una prova més, la de l'Helicobacter pylori.

I és que, segons va explicar ella mateixa fa uns dies, posseeix molts dels símptomes causats per aquest bacteri. "Et fa estar inflada tota l'estona. Així és com em trobo".

A més, i segons li van explicar diversos metges, aquest podria ser el motiu pel qual Alma Bollo no ha perdut tant de pes com s'esperava després del seu pas per Supervivientes 2023.