Primer pla de Concha Velasco somrient en una imatge d'arxiu
GENT

Concha Velasco: tot el que va passar l'última vegada que va estar amb Carmen Sevilla

Així va ser l'última vegada de Sevilla a la televisió amb Concha Velasco present

Han passat poques hores des que hem conegut la notícia de la tràgica mort de la gran Carmen Sevilla després d'uns dies en què ha estat ingressada d'urgència. Malauradament, s'han confirmat els pitjors presagis per a molts dels qui l'estimaven.

No obstant això, en paral·lel a la situació de l'artista, també hi havia Concha Velasco, si bé en una condició una mica diferent, però, en termes generals, semblant al cap i a la fi.

I és que també en els darrers dies s'ha parlat molt del delicat estat de salut de la cantant, que preocupa cada cop més. En definitiva, grans figures del nostre país que les ha unit passar una situació força similar de manera simultània.

Lamentablement, Concha Velasco no es podrà acomiadar de la seva estimada amiga a causa del seu complicat estat de salut. Però, el més segur és que es quedi amb el darrer bon record que té de l'artista. Com va ser aquesta trobada? Recordem al detall la darrera vegada que les amigues es van veure públicament.

Primer plànol de Concha Velasco emocionada
Concha Velasco va viure un moment màgic amb la seva amiga | Telemadrid

Concha Velasco, present en la darrera aparició televisiva de la seva amiga

Feia molts anys que Carmen Sevilla no apareixia per la petita pantalla a causa de la seva delicada salut. L'última vegada que va trepitjar un plató de televisió va ser el 2011, precisament al programa que ella per tants anys va presentar, Cine de Barrio.

Aleshores, la conductora d'aquell reeixit espai era la mateixa Concha Velasco, la seva gran amiga. No hi ha cap dubte que per a aquesta cantant va ser tot un honor entrevistar Sevilla, no només perquè l'admirava com a professional, sinó perquè li professava un enorme afecte.

Sevilla va acudir a aquest programa amb motiu de l'emissió de la pel·lícula Camino del Rocío (1966), en la qual en va ser protagonista. Entre altres coses, Concha Velasco li va preguntar a la seva amiga pel seu paper en aquell film i com aquest l'havia marcada en la seva trajectòria com a actriu.

Certament, però, això no va ser tot, perquè totes dues, en el moment més inesperat, van protagonitzar un moment molt divertit digne de recordar.

Carmen Sevilla en Cine de Barrio (2011/HD) Última Aparición

I és que, fent honor a una de les escenes mítiques de l'esmentada pel·lícula, Concha Velasco i Carmen Sevila van ballar sevillanes amb la música de fons en directe de Las Carlotas. Una escena que, a hores d'ara, desperta sentiments; entre ells l'enyorança, per veure aquestes dues grans en un estat molt diferent del que han estat els últims dies.

En aquell moment, a Sevilla ja se li havia detectat Alzheimer, però encara no havia començat a patir les fortes conseqüències d'aquesta dura malaltia que va arrossegar fins al final dels seus dies.