Primer pla de Bibiana Fernández seria a la promoció de 'MasterChef Celebrity'

Bibiana Fernández llança el missatge definitiu després de la mort de Carmen Sevilla

Bibiana Fernández n'ha lamentat la mort

Bibiana Fernández és una de les famoses més conegudes del nostre país per la seva tasca com a actriu i col·laboradora de televisió. I, precisament, ara està de màxima actualitat perquè ha parlat alt i clar de la mort de Carmen Sevilla.

Bibiana ha utilitzat les seves xarxes socials per llançar un missatge sobre la víctima. Missatge que deixa de manifest l'afecte que li professava i què suposa la seva pèrdua per al nostre país.

Bibiana Fernández i el seu comentari emotiu sobre Carmen Sevilla

Bibiana Fernández va conèixer aquests dies, com tots nosaltres, que la Carmen havia estat ingressada d'urgència perquè s'havien agreujat els seus problemes de salut. Aquesta situació la va tenir inquieta per l'artista, per la qual sent admiració i afecte. I aquesta preocupació s'ha transformat en absoluta tristesa i desolació quan ha conegut que ha mort.

Bibiana, després de conèixer aquesta mort, no ha dubtat a mostrar el seu condols a través de les xarxes socials. Ho ha fet compartint diverses fotografies de la citada Sevilla durant la joventut. I, juntament amb aquestes, ha escrit un text que no ha deixat indiferent ningú.

Bibiana Fernández al photocall de Aquazzura
Bibiana Fernández ha volgut dedicar unes paraules d'afecte a la víctima | GTRES

Les seves paraules exactes han estat aquestes: “Amb Carme se'n va part d'una època. L'últim cop ens vam creuar en un aniversari de Mediaset, però vaig gaudir de tu al cinema, al teatre i a les distàncies curtes”.

A això hi ha afegit: “Vola lliure. Els meus condols a tota la gent que t'estima. Postdata: per als que et van conèixer a la segona època potser no saben que vas ser possiblement la més bella”.

Fernández ha vist que el seu comentari ha propiciat que el seu amic Máximo Huerta li faci una 'puntualització'. I és que ha exposat: “Anàvem tu i jo del braç i la vam veure, ens va saludar i va preguntar si érem parella. Vam somriure i ella també”.

Així mateix, seguidors de la col·laboradora d' El programa de AR també han volgut mostrar el dolor per aquesta mort. Ho han fet amb missatges com “Aquesta dona era un bellesa increïble i sempre amb un somriure” i “Quina llàstima. Tota una llegenda, la nostra Carme de España”.

Sense oblidar tampoc: “Estimada per tots”, “Se la trobarà a faltar i espero que estigui en pau”, “Història viva del nostre país” i “Trist. Amb ella se'n va una època”.

Foto de Carmen Sevilla somrient
Bibiana Fernández és conscient que la mort de Carmen ha commocionat tothom | Cedida

Bibiana Fernández no és l'única famosa que està trista per la mort de Carmen Sevilla

Bibiana Fernández ha mostrat el dolor per la defunció de l'artista amb aquesta publicació, però no ha estat l'única celebritat a fer-ho. Són moltes les cares conegudes del nostre país, de tota mena de sectors, que estan lamentant la seva mort.

Per exemple, la vicepresidenta del Govern Yolanda Díaz ha publicat un tuit sobre això. Diu: “A la memòria sentimental i cultural d'aquest país així, com a l'afecte de molta gent, sempre hi haurà un lloc per a Carmen Sevilla. Ella va posar rostre, veu i talent artístic a pel·lícules i cançons que seguiran travessant el temps, de la mà del seu mite inesborrable”.

“Descansi en pau”.

Com que no podia ser d'una altra manera pel temps que va treballar al grup, Bibiana ha vist que Mediaset s'ha sumat al dolor per la seva pèrdua. Així, li ha dedicat una publicació en què afirma: “Una de les cares més estimades de la història de la televisió. Recordarem sempre la seva alegria i tots els moments que ens va regalar a Telecinco”.

“El nostre més sentit condol i una afectuosa abraçada als seus familiars i amics. DEP”.

RTVE, Pastora Soler, La Unión de Actores y Actrices o Miguel Ángel Muñoz, igual que Bibiana Fernández, també han tingut un record per a Carmen Sevilla. Com, per descomptat, ho ha fet el seu estimat amic i company Agustín Bravo.