Primer plànol d'Andrea Janeiro quan tenia 18 anys

Andrea Janeiro deixa en evidència el seu pare després d'assabentar-se del que va passar Ambicions

Andrea Janeiro no va ser present al primer aniversari del petit Hugo

Andrea Janeiro ha estat una vegada més la gran absent en un dia molt important per als Janeiro, i és que la jove no s'ha presentat a la celebració del primer aniversari del seu germà petit, Hugo.

Una ocasió molt especial que ha aconseguit reunir tot el clan, tal com ha revelat la pròpia Carmen Bazán, que una vegada més se n'ha anat de la llengua.

Així, ha respost amb un somriure a les preguntes dels periodistes, assegurant que la festa "va estar molt bé" i que tots van poder felicitar el petit de la família.

Foto de Carmen Bazán, mare de Jesulín de Ubrique, somrient mirant a càmera
Carmen Bazán ha explicat com va ser la celebració del primer any del seu net Hugo | Europa Press

"Han estat Julia i tots", ha assegurat molt orgullosa la mare de Jesulín. A més, també ha donat algun detall sobre el seu net "que ja està enorme" i al qual van regalar "moltíssimes coses".

Una gran reunió familiar en què a més de la matriarca, també hi van ser presents els pares de María José Campanario, Pepe Campanario i Remedios Torres.

I els que tampoc van voler faltar van ser els tres germans de Jesulín; Humberto, Carmen i Víctor, que arribava acompanyat de la seva dona, Beatriz Trapote, i els tres fills que tenen junts.

Imatge d'Andrea Janeiro amb mascareta passejant pel carrer
Andrea Janeiro es manté al marge de la polèmica dels seus pares | GTRES

No obstant, sobre la sonada absència d'Andrea Janeiro, ningú no s'ha pronunciat, ni tan sols la seva mare Belén Esteban. Encara que, això sí, fa tot just unes hores la de Paracuellos aprofitava per defensar la seva nena i demanar que es respectés la seva privadesa.

Andrea Janeiro, la gran absent el dia més important per al seu germà petit

D'altra banda, gràcies a Carmen també hem pogut saber com es troba realment la seva nora, que un any després d'haver donat a llum es troba “molt bé”.

Era fa tot just uns dies quan vèiem reaparèixer Campanario després de molt de temps allunyada del focus mediàtic, i és que va ser captada per les càmeres a l'arribada al restaurant on van celebrar l'aniversari del seu fill.

Molt relaxada i acompanyada pel marit, la mare i la sogra, van poder presumir de la gran relació que mantenen.

Primer pla de la filla de Belén Esteban, Andrea Janeiro, mirant a càmera amb el rostre seriós
Andrea Janeiro no ha assistit a l'aniversari del seu germà | Europa Press

Tot i això, una vegada més l'absència d'Andrea Janeiro s'ha fet més que notable, encara que tampoc sorprèn, ja que sabem ben bé que la jove no manté una relació molt estreta amb la seva família paterna.

Això sí, la filla gran de Jesulín podria tenir l'excusa perfecta, ja que actualment està triomfant als Estats Units.

La jove, que sempre ha demostrat bons dots per als estudis, s'ha format per ser tècnic de so, i fins i tot va estar fent pràctiques com a becària a Los 40 Principales. Una cosa que li ha servit per fer el salt a un lloc més elevat i complir el seu somni d'exercir com a periodista a Los Angeles.