Captura de 'Supervivientes' amb Adara Molinero al plató enfadada el 2 de juliol de 2023
GENT

Adara Molinero pren una decisió sobre la seva salut després de 'Supervivientes'

Adara Molinero està travessant un complicat problema arran de la seva participació en el reality

La tornada a casa d'Adara Molinero després de Supervivientes realment sembla una muntanya russa d'emocions. D'una banda, està feliç d'haver iniciat una relació amb Bosco, però, de l'altra, s'ha trobat amb una situació difícil amb el seu ex. I, a més, ha de fer front a un problema de salut.

Adara Molinero ha reconegut que els mesos a l'illa li han portat conseqüències nefastes per al seu estat físic. Per això, davant d'aquestes, ha decidit no quedar-se de braços plegats. I la mesura que ha adoptat els l'ha comunicat als seus fans a les xarxes socials.

Adara Molinero adopta una mesura després del seu problema de salut per Supervivientes

Adara Molinero va aprimar ràpidament a Hondures i, com ella va reconèixer, va passar molta gana. Tot i això, setmanes després d'aquesta notable pèrdua de pes, el seu físic va canviar. Semblava que havia recuperat quilos i el seu ventre es va començar a mostrar visiblement 'voluminós'.

Ella és conscient que aquesta situació va comportar que molts espectadors l'acusessin d'haver engreixat. Sí, estar menjant d'amagat i no estar patint les mateixes penalitats que altres companys, com Asraf. Tot i això, hi va haver professionals mèdics que van sortir en la seva defensa exposant les causes que n'explicaran l'aspecte.

Precisament, Molinero ha revelat als seus seguidors a les xarxes que aquesta aparença inflada és fruit que la seva salut s'ha vist malmesa. Ara té problemes d'estómac i ha pres la determinació de posar-hi remei. Per això, ha adoptat una determinació.

Storie de Adara Molinero a Instagram ensenyant com està la panxa el 23 de juliol de 2023
Adara Molinero té el ventre molt inflat | @adara_molinero, Instagram

A través de diversos vídeos pujats a les històries del seu Instagram, Adara Molinero ha explicat el punt en què es troba. Ha confessat: “Abans d'anar-me'n de vacances, vaig decidir prendre'm aquella setmana per beure, menjar i fer el que volgués i, quan hi tornés, començar a menjar sa. I també a fer tot allò que m'ha dit la nutricionista, Blanca”.

“Però avui ja notava que el meu estómac estava dient-me: «Prou, no en puc més, para». A més de tenir-lo infladíssim, he sentit punxades per dalt, vaja, una autèntica bogeria, fins i tot estic una mica espantada. El meu estómac està demanant a crits que pari, així que ja estic fent la dieta que m'ha enviat la nutricionista”.

A més, hi ha afegit el text següent: “Només vull sentir-me bé, que em deixi de fer mal i se'm tregui la inflor. M'he de fer proves, però he d'esperar quatre setmanes perquè he estat prenent antibiòtics”.

Storie d'Adara Molinero a Instagram explicant els seus problemes de panxa el 23 de juliol de 2023
Adara Molinero ha confessat què està fent per solucionar el seu problema | @adara_molinero, Instagram

Adara Molinero se sent imparable malgrat tot

Adara Molinero està preocupada per aquest problema de salut, que vol resoldre com més aviat millor. Tot i això, se sent feliç i plena en aquesta nova etapa de la seva vida. N'és una bona mostra la publicació que ha compartit.

En concret, ha pujat un text de Cristian Llorens que diu així: “No es deixa manar per ningú. Ella pren les seves decisions i crea les seves pròpies oportunitats. És la p*** mestressa de la seva vida”.

Un text juntament amb el qual la madrilenya ha escrit: “Així em sento ara mateix en aquest moment de la meva vida. Imparable”.

Aquesta energia i positivitat d'Adara són fruit de la seva experiència a Supervivientes, on ha après a valorar-se i a ser més independent. Tot i que també en part és gràcies a Bosco, el seu noi, que li insufla aquestes 'bones vibracions'. Aquest jove aprofita qualsevol publicació a les seves xarxes per deixar-li de manifest tot el que sent per ella.

Un exemple és que les últimes hores ha compartit una imatge on li deixa un romàntic missatge en anglès. Aquest diu: “El meu lloc és amb tu. Vaig on tu vas”.