Fran Rivera amb expressió seriosa i Hola! amb Fran i Lourdes Montes acabats de casar a la portada.
GENT

Desvelen què va fer Fran Rivera just abans del seu famós casament amb Lourdes Montes

Surt a llum el que va fer el marit de Lourdes Montes abans de contraure matrimoni amb la dissenyadora andalusa

Fran Rivera i Lourdes Montes es van conèixer, a través d'amics comuns, en una caseta de la Feria de Abril de l'any 2011. Si bé el seu no va ser amor a primera vista, el cert és que la seva primera trobada va tenir lloc entre 'rebujitos' i plats de pernil ibèric. Dos anys més tard, la parella passava per l'altar, un casament que va arribar després que Fran Rivera fes una cosa que pocs ja recorden.

Abans de conèixer a Lourdes, el fill de Carmina Ordóñez va mantenir una relació amb la bailaora Cecilia Gómez. Si bé la relació no va arribar a l'any, la veritat és que la parella no es va amagar dels mitjans.

Cecilia Gómez somrient amb un vestit colorit i geomètric posa davant d'un fons blau amb logotips i text.

De fet, la presentació oficial va arribar en un moment molt assenyalat per a Rivera. Concretament, el dia que recollia a Santander la Medalla d'Or al Mèrit de les Belles Arts. Un guardó que no va estar exempt de polèmica i en què tots els focus van estar sobre el premiat, però també sobre la seva acompanyant.

Fran Rivera va tenir una relació Cecilia Gómez abans de casar-se amb Lourdes Montes

Mesos després de passejar-se per catifes vermelles i places de toros, la parella trencava, almenys, el seu vincle sentimental. Cecilia Gómez es va convertir en la protagonista de l'espectacle Cayetana, su passió en què homenatjava la figura de Cayetana Fitz James Stuart.

Cal recordar que l'aristòcrata, que va acudir en persona a presenciar l'espectacle esmentat, va ser la sogra de Fran Rivera. Cecilia Gómez, intentant evitar que la titllessin d'oportunista, es va defensar de certs comentaris.

Cecilia Gómez somrient amb un vestit colorit està dret en un esdeveniment, envoltada de persones assegudes que observen.

“Aquest projecte està fet des de fa dos anys”, va assegurar la gaditana. Una ocasió en què, a més, va afirmar que la seva relació amb Fran Rivera “va ser força posterior al començament d'aquest projecte”.

Sigui com sigui, la veritat és que la relació va acabar al cap de nou mesos de començar. Ara, més d'una dècada després, Omar Suárez ha revelat a Socialité Club que José Antonio Canales Rivera, cosí de Fran, va mantenir una relació secreta amb Cecilia Gómez.

Surt a la llum que el cosí de Fran Rivera va mantenir una relació amb la mateixa dona

Un romanç que va tenir lloc durant la primavera del 2023 i que, malgrat que tots dos estaven solters, van decidir mantenir en privat. El fet que Cecilia fos parella del fill de Paquirri afegeix complexitat a la relació entre els cosins.

Si bé des de la seva infància Fran Rivera i José Antonio Canales van tenir una relació conflictiva, amb el pas dels anys es va accentuar per rivalitats al món del toreig. El fet que sorgís l'amor entre l'ex de Fran i el seu cosí podria haver suposat l'estoc definitiu entre ells.

Canales Rivera parlant amb una jaqueta verda davant un micròfon vermell

Cecilia, que és col·laboradora de Juntos, programa de Telemadrid, ha estat preguntada per aquesta relació que ara ha transcendit. Sense confirmar ni desmentir res, la bailaora ha defensat el dret a sortir amb qui ella vulgui. D'altra banda, ha convidat els mitjans a demostrar amb proves la seva relació amb el cosí de Fran Rivera.

➡️ Gent

Més notícies: