Muntatge d'Enrique Ponce seriós amb un vestit gris i corbata blava, Ana Soria somrient amb una jaqueta vermella, un cor trencat i una creu vermella a sobre

GENT

Ana Soria es cansa i destapa la clau de la seva falsa ruptura amb Enrique Ponce

Després de tots els rumors que han sortit a la llum sobre la seva ruptura sentimental, Ana Soria ha decidit trencar el silenci per aclarir què és el que realment ha passat

Ana Soria està molt cansada de tot l'enrenou que s'ha generat al voltant de la seva relació sentimental amb l'Enrique Ponce. Tant és així que, després de sortir a la llum diverses informacions sobre una suposada nova crisi entre ells, la noia ha decidit trencar el silenci.

Aquests rumors van començar a sorgir després de la darrera decisió que va prendre la influencer a les xarxes socials. Fa uns dies, diversos usuaris d'Instagram es van adonar que havia esborrat totes les fotos de la seva parella, tret d'una.

Muntatge de fotos d'Enrique Ponce i la seva parella, Ana Soria, tots dos amb rostres seriosos
Ana Soria trenca el silenci per desmentir la ruptura amb Enrique Ponce | e-noticies.cat

Un gest inesperat que no va passar desapercebut per als mitjans de comunicació del nostre país. I encara que l'Ana Soria ja va aclarir aquesta situació a través de la xarxa social esmentada, des d'aleshores, han estat diverses les informacions que han sortit a la llum.

Motiu pel qual ara ha decidit trencar el silenci. Farta que la seva relació amb Ponce hagi tornat a convertir-se en el centre de totes les mirades, la noia ha revelat una dada clau sobre la seva suposada crisi sentimental.

Primer pla de la xicota d'Enrique Ponce, Ana Soria, somrient mirant a càmera al programa 'El Hormiguero' d'Antena 3
Ana Soria vol acabar d'una vegada per totes amb aquests rumors | Atresmedia

A través d'una conversa telefònica amb 20 Minutos, l'Ana Soria ha negat que el seu festeig amb el torero estigui passant per cap sotrac. A més, està convençuda que l'únic que està fent la premsa és publicar molta informació perquè algun dels dos “salti”:

"Ho fan perquè saltem, però ja cansa". D'altra banda, la jove ha volgut revelar el veritable motiu pel qual va eliminar aquestes instantànies. "La realitat és que vaig treure algunes fotografies perquè volia ordenar una mica el perfil i em vaig entretenir tota la tarda amb això", ha aclarit.

Ana Soria se'n cansa i aclareix el malentès que s'ha generat al voltant de la seva relació amb Enrique Ponce

L'Ana Soria ha desmentit públicament que entre ella i l'Enrique Ponce hi hagi hagut una separació sentimental. A més, no ha tingut objeccions a compartir el motiu principal pel qual va esborrar d'Instagram les fotos de la seva parella. Gest que va fer saltar totes les alarmes i que va ser el detonant de totes aquestes xerrameques.

Segons ha confirmat la influencer, només es va desfer d'aquestes instantànies per reorganitzar el seu perfil en aquesta xarxa social. D'aquesta manera, ha tornat a recalcar que el seu amor continua igual de fort que el primer dia.

Storie de Ana Soria a Instagram amb Enrique Ponce torejant el 29 de febrer de 2024
Ana Soria ja va desmentir aquests rumors a través de les xarxes | Instagram, @anasoria.7

Aquesta no és la primera vegada que l'Ana Soria intenta desmentir aquests rumors en els darrers dies. Tot just sortir a la llum la seva suposada crisi sentimental amb l'Enrique Ponce, la jove va compartir en les històries d'aquesta xarxa social un vídeo d'allò més revelador.

S'hi podia veure el destre torejant una vaquilla dins una plaça de toros. Contingut audiovisual que va ser captat per ella mateixa i que pertanyia al seu àlbum personal.

Però el que va acabar de buidar tots els dubtes va ser la romàntica cançó que l'Ana Soria va escollir per a l'ocasió. Un tema que és interpretat per l'artista sevillana, Marta Santos.

Tot i això, ha sortit a la llum una nova informació sobre el futur d'aquesta mediàtica parella. Fa uns dies, l'Almudena del Pozo va assegurar al programa Así es la vida que havia tingut l'oportunitat de parlar amb part del seu cercle més proper.

Tal com va assegurar la periodista, aquestes persones li van confirmar que ja han començat a sonar "campanes de casament". I encara que es desconeix la data que l'Ana Soria i l'Enrique Ponce han escollit per al seu enllaç, els seus més propers ja han començat a parlar del tema.

➡️ Gent

Més notícies: