Fotomuntatge de Ricard Ustrell amb una imatge del seu fill Joan
GENT

El missatge de Ricard Ustrell que destapa el seu veritable estat després de ser pare

Ricard Ustrell i Gemma Tarragó, parella del presentador de TV3 i Catalunya Ràdio, han estat pares per segona vegada

Ricard Ustrell , presentador d'El matí de Catalunya Ràdio i de Col·lapse, acaba de ser pare. Així, tal com va anunciar el català a través de les xarxes socials, estarà una temporada sense conduir aquests dos programes. Ara és moment que Ricard Ustrell gaudeixi de la seva paternitat.

El de Sabadell ha deixat gravats dos programes de Col·lapse, així doncs, el late night de la televisió pública de Catalunya, continuarà emetent-se fins al 15 de juny. A El matí de Catalunya Ràdio, Ricard Ustrell està sent substituït per la periodista Marina Romero.

Ricard Ustrell i Gemma Tarragó, pares per segona vegada

Ricard Ustrell i la seva parella, Gemma Tarragó, han estat pares per segona vegada. La seva primera filla és la Lola, la qual va néixer el setembre de 2021 i aquest any farà 3 anys. Ara, la parella ha donat la benvinguda al seu fill Joan, un nom ple de significat per a Ricard Ustrell.

"Ha nascut el Joan i no podem estar més feliços! A partir d'avui m'aparto d'El matí de Catalunya Ràdio durant un temps. Ens retrobarem ben aviat! Seguirem emetent Col·lapse fins al 15 de juny", va començar el presentador al seu compte d'Instagram.

"Avui un altre Joan, Pere Tàpias, hauria complert 78 anys. Fem-nos creure en tot… I es parlarà de vida! Cap amunt! Visca!", va concloure. Com dèiem, un nom ple de sentiment, ja que va voler homenatjar el seu amic ja mort Pere Tàpias, el nom real del qual era Joan.

Gemma Tarragó i Ricard Ustrell es van enamorar a Catalunya Ràdio, quan ell conduïa El Suplement, just abans de fer el salt a la televisió amb el programa FAQS. Sens dubte, fan una preciosa parella i, ara, han format una bonica família de quatre.

Imatge de Gemma Tarragó, parella de Ricard Ustrell

El missatge de Ricard Ustrell que destapa el seu veritable estat

La veritat és que, aquestes setmanes enrere, Ricard Ustrell no ha passat pel seu millor moment. Així ho va confirmar a la publicació donant la benvinguda al seu fill. Cal recordar que el presentador es va veure embolicat en una polèmica a causa d'unes desafortunades declaracions.

"Vull aprofitar per donar les gràcies a totes les persones que aquests dies convulsos m'han fet arribar el suport amb missatges molt bonics. Gràcies, de cor", va afegir. Unes paraules que posen sobre la taula que el català no ho ha passat gens bé.

El presentador ha estat molt criticat per dir que no veuria el programa especial de les eleccions catalanes de TV3 perquè havia de penjar un quadre. Tant és així que, prop de les instal·lacions on s'enregistra Col·lapse, van aparèixer cartells mofant-se d'ell. A més, el sabadellenc ha estat víctima d'un ferotge assetjament a través de les xarxes socials, especialment a X, abans Twitter.

➡️ Gent

Més notícies: