Primer pla d'Alma Bollo seria a 'Supervivientes'
GENT

Alma Bollo fa una confessió que confirma les sospites d'Adara Molinero

Alma Bollo ha admès als seus seguidors el que passa

Alma Bollo està intentant adaptar-se novament a la seva vida quotidiana després del seu pas per Superviventes. A ella l'està ajudant la seva família, especialment la seva filla, i el seu xicot, al que ha presentat a les xarxes socials. Tot i que no ho està tenint tan fàcil com esperava.

Paral·lelament, ha confessat el que la seva amiga de l'illa, Adara Molinero, podia sospitar. I és que té un hàbit que no és precisament saludable i que li resulta impossible de deixar de banda.

Alma Bollo admet el seu nou hàbit més secret

La filla de Raquel Bollo va fer a Hondures diversos amics importants, com seria el cas de Jonan i d'Adara. I, precisament, aquesta última sembla que és la culpable que ella tingui ara un costum que no és gens sa i que li pot portar problemes. Costum que no ha dubtat a confessar obertament amb els seus seguidors d'Instagram.

Alma els ha explicat que, encara que mai no s'ha sentit gaire atreta per ell, ara no pot deixar de menjar xocolata. Encara més, ha explicat: “No sé per què em va donar per ell. Bé, sí que ho sé”.

“Perquè Adara es passava tot el dia pensant-hi i ara m'he tornat una fanàtica de la Nutella. I aquesta és una cosa que abans no em passava”. Vaja, que Molinero, com aquesta podia sospitar, és qui està darrere del fet que no pugui deixar de menjar aquest aliment.

Captura de Alma Bollo, Adara Molinero, Jonan Wiergo, Raquel Arias, Bosco Blach Martínez-Bordiú i Diego Pérez a la platja de 'Supervivientes 2023' menjant
Alma Bollo ha explicat que la seva amiga és la que li ha 'passat' aquest hàbit poc saludable | Telecinco

Tant és així que la jove Bollo, que ha mostrat aquest producte de cacau a les seves xarxes, ha arribat a "atipar-se'n". Ho ha anunciat dient: “Avui me'n menjaré un pot. És una addicció brutal”.

En general, Alma ha inclòs la xocolata a la seva dieta diària pràcticament. Per això, també ha penjat una fotografia on se la veu gairebé cridant per tenir a la mà un gelat d'aquest sabor. Imatge que ha acompanyat del text següent: “No sé quant de temps pot haver passat des de l'últim que em vaig menjar”.

Història d'Instagram d'Alma Bollo mostrant el gelat que s'anava a menjar el dia 25 de juny de 2023
Alma Bollo no pot parar de menjar xocolata | Instagram, @almacbcortes

Alma Bollo reconeix que li costa tornar a la seva rutina

Alma Bollo amb la confessió que ha fet ha deixat clar que ha introduït un nou hàbit a la seva vida després de tornar de Supervivientes. I no només això, també ha admès que li està resultant complicat recuperar les rutines. El motiu és que està acostumada a situacions viscudes a l'illa que l'han fet canviar.

Per exemple, ha manifestat que no aconsegueix eliminar el cansament que ha acumulat al reality. Ha dit que “s'apodera de mi, del meu cos, de la meva cara”.

Fins i tot ha explicat que passar tants dies dormint a terra també l'ha marcat i no per bé. És clar, perquè al llit no aconsegueix trobar la postura adequada i més d'una vegada s'ha acabat tirant al terra de casa per descansar. Un descans que li resulta difícil, ja que sembla que no acaba de dormir tant com li agradaria.

Alma Bollo, plorant tombada en una estoreta al programa 'Supervivientes 2023'
Alma Bollo també està tenint problemes per agafar el son al llit | Mediaset

El que no sabem és si Alma Bollo té el mateix problema que han confessat algunes de les companyes de reality. Estem referint-nos a l'absència de període, com ha admès, per exemple, Raquel Arias. Exactament, ha relatat que “vaig tenir la regla la segona setmana de ser-hi, que era quan em tocava, i ja no la vaig tenir més”.

“Segueixo sense ella i m'ha dit el doctor que pot trigar fins a un o dos mesos a tornar. Però tinc cada dia la sensació que em baixarà i, per això, també estic més inflada del normal. És una cosa que ens ha passat a la majoria de les noies que hem estat a l'illa”.

Al que ha afegit: “Ai, les hormones i el cos de la dona!”.