Captura d''El Programa de Ana Rosa' amb Ana Rosa Quintana seria el 26 de juny de 2023

Ana Rosa Quintana: el dineral que s'ha pogut embutxacar abans del seu adéu

Ana Rosa Quintana, després de 19 anys, s'ha acomiadat dels matins de Telecinco

Ana Rosa Quintana és una de les responsables de les millors audiències que porta collint Telecinco des de fa anys. Ella, amb El programa de AR, ha fet líder matinal a la cadena durant la barbaritat de gairebé dues dècades. Però ara ha dit adeu als matins.

Ana Rosa s'ha acomiadat d'aquest espai, per iniciar-ne un altre a les tardes a partir del setembre. I ho ha fet després d'haver aconseguit embutxacar-se una sucosa quantitat de diners, especialment, a l'últim any.

Ana Rosa Quintana ha marxat amb les butxaques plenes

Ana Rosa Quintana s'ha acomiadat aquest dimarts visiblement emocionada del format que ha conduït durant 19 anys. Temps durant el qual s'ha convertit en la 'reina dels matins', encara que els últims mesos havia experimentat baixada d'audiència. Tot i això, ha aconseguit mantenir el lideratge i així ha marxat, com diuen els toreros, 'per la porta gran'.

És més, la madrilenya tanca aquest capítol laboral de la seva vida tenint les arques molt enriquides gràcies a ell. Ho ha revelat ara el diari Cinco Días, després d'analitzar els resultats de l'últim any de la productora amb què realitza l'espai esmentat i altres més de Mediaset.

Captura d''El Programa de Ana Rosa' amb Ana Rosa Quintana en primer pla rient
Ana Rosa Quintana s'ha embutxacat un dineral | Mediaset

Exactament, de l'empresa audiovisual esmentada, Unicorn Content, Ana Rosa té el 51% de les accions, per la qual cosa és la sòcia majoritària. I això l'ha portat a rebre en només el 2022 la barbaritat de 760 000 € “pel pagament d'un dividend d'1 500 000 € als accionistes”. Una sucosa quantitat que és reflex que l'esmentada companyia l'any passat va ingressar la barbaritat d'una mica més de 29.000.000 €.

Això sí, en aquest període el benefici que va aconseguir la productora va ser de 2.830.000 €. Xifra aquesta que és una mica menor a la del 2021, ja que en aquest cas va aconseguir superar la barrera dels 3 000 000 €.

Ana Rosa queda palesa, per tant, que ha trobat un gran filó professional i econòmic a Unicorn, on els seus socis són Mediaset i Xelo Montesinos. I és que amb aquesta no només realitza El programa de AR sinó també Fiesta, En el punto de mira, Ya es mediodía o Cuatro al día.

Tot això sense oblidar que també empren formats per a cadenes autonòmiques. Així, per exemple, fa 120 minuts i Vuelta a l'escola per al que és Telemadrid. Als quals s'uneixen formats específics per a plataformes de streaming, com Influencers, Dolores: la verdad sobre el caso Wanninkhof i Yo fui un narco.

Ana Rosa Quintana veurà augmentats els beneficis

L'exdona d'Alfonso Rojo, per tant, s'ha acomiadat dels matins havent guanyat un dineral. I aquest sembla que podria veure's augmentat de forma considerable la temporada que ve per dos motius de pes.

Primer, perquè amb la seva productora realitzarà també el programa que presentarà a partir del setembre, TardeAR. Un programa amb què espera atraure l'audiència i convertir-se des d'aquell moment en la reina de les tardes. Segon, perquè Unicorn té previst llançar pròximament diverses propostes de ficció, amb les quals té esperançades d'assolir un gran èxit igualment.

Ana Rosa Quintana, presentant 'El programa de AR' amb preocupació el dia 24 de maig de 2023
Ana Rosa Quintana té nous projectes que li permetran millorar les arques més encara | Telecinco

Vaja, que Quintana té un negoci rodó a la televisió i això li dona una innegable estabilitat laboral i econòmica. Una cosa necessària tant per afrontar el seu nou rumb a Telecinco i propers projectes com per posar una mica de bones notícies a la seva situació familiar. Ens estem referint que el seu marit, Juan Muñoz, ha estat condemnat aquests dies a tres mesos de presó per l'anomenat cas Villarejo.