Primer plano de Terelu Campos muy enfadada en 'Sálvame'

Terelu Campos revela el secret de Makoke per defensar Alejandra Rubio

Terelu Campos ha sorprès tothom en destapar la veritable cara de Makoke

Terelu Campos travessa una situació molt concreta des que va deixar de treballar a Sálvame. Suposadament, a Telecinco ja no hi té cabuda perquè Borja Prado, el nou president de Mediaset, vol canviar els continguts del grup. No obstant això, segueix sent un rostre amb molt de pes i recentment ha entrat a Així és la vida per revelar què està passant.

Terelu Campos ha estat amagant un secret sobre Makoke durant molt de temps, però ara ho ha tret a la llum. Considera injust que Makoke hagi carregat contra Alejandra Rubio i ha resolt aquest misteri per defensar la seva filla. Alejandra va reconèixer que sa mare estava molesta amb l'ex de Kiko Matamoros, però no va donar dades i ara la veritat ha vist la llum.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Terelu pensa que Makoke és “una col·laboradora sense escrúpols” perquè va atacar Alejandra Rubio en un moment vulnerable. Aquest és el secret del seu enuig, per això la va deixar de parlar i no té cap problema a compartir-lo amb el públic. Fins ara havia estat callada per respecte, però no consent que Makoke segueixi carregant contra Alejandra.

Makoke parlant al plató de 'L'última nit' amb rostre neutre
Makoke té una topada amb Terelu Campos | Mediaset

Terelu ha explicat que als passadissos de Telecinco va passar una cosa entre Makoke i Alejandra que no pot perdonar. “El que va passar al passadís, una cosa que mai em va explicar la meva filla, dit sigui de pas, no em va semblar lleig, és que ni tan sols ho qualificaré”. Insisteix que ella mai no hauria actuat així amb la filla de Makoke, per això ha trencat l'amistat que les unia.

Terelu Campos destapa el secret més ben guardat

Terelu i l'exdona de Kiko Matamoros eren íntimes amigues i tothom es va adonar que passava alguna cosa entre elles. Makoke ha assegurat que desconeixia l'origen del problema, per això Terelu ha donat un cop sobre la taula i ha passat a l'acció.

Primer pla d'Alejandra Rubio en una captura d''Així és la vida' el 2 d'agost de 2023
Alejandra Rubio ha descobert Makoke | Mediaset

“No tocaria mai al que tu més vols al món si treballés en un mitjà de comunicació, abans m'immolo jo. Aquesta persona ha format part de la meva vida, aquesta persona per a mi, encara que ja no tingui tracte diari, ha estat com una filla”. Campos està fent referència a la filla de Makoke.

Alejandra Rubio insisteix que això no ho havia explicat ella abans perquè no volia tenir problemes. Considera que és un assumpte privat que no li correspon, per això no va destapar el motiu de l'enuig de la seva mare. Ara tot ha vist la llum i Campos insisteix que té la consciència més tranquil·la que mai.