Primer pla d'Ana María Aldón amb rostre seriós a 'Fiesta'

Ana María Aldón està a punt de reprendre la guerra contra José Ortega Cano

Ana María Aldón ha tornat a pronunciar-se públicament sobre el seu divorci

Ana María Aldón estaria a tan sols un pas de reiniciar la seva dolorosa guerra contra José Ortega Cano. I n'és una prova el nou dard enverinat que li ha dedicat públicament al seu exmarit: "Quan no t'estimen en un lloc, et recullen en un altre".

Des que aquests dos personatges de l'actualitat social del nostre país van posar fi al matrimoni, no han parat d'acaparar tota l'atenció. Tant és així que durant mesos van ser els protagonistes indiscutibles de tots els programes i revistes del cor.

Imatge d'Ana María Aldón somrient durant el photocall d'una desfilada de moda a Ponferrada (Espanya)
Ana María Aldón ha participat en la darrera desfilada del Julio Lama | Europa Press

Encara que, pel benestar del seu fill José María, tant Ana María Aldón com el torero van optar per mantenir una relació basada en la cordialitat. No obstant això, i encara que semblava que tots dos havien signat una treva, acaba de passar una cosa que ho pot canviar tot.

I és que, a punt de complir-se el primer aniversari de la seva separació, la dissenyadora de moda s'ha tornat a pronunciar sobre el seu exmarit. I ho he fet després d'un esdeveniment important relacionat amb el sector de la moda.

Durant la desfilada de Julio Lama, Ana María Aldón ha tingut l'oportunitat de ficar-se en el paper de model juntament amb altres companys de la televisió, com ara el Maestro Joao.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Ara bé, ha estat després d'aquest esdeveniment important quan l'actual parella d'Eladio s'ha volgut pronunciar, davant les càmeres d'Europa Press, sobre Ortega Cano. Intervenció amb què, segons sembla, la de Sanlúcar està a punt de reobrir la seva guerra contra el torero.

Ana María Aldón parla sobre el seu divorci: "Quan no t'estimen en un lloc, et recullen en un altre"

Durant aquest cap de setmana, Ana María Aldón i altres figures de la pantalla petita han viatjat fins a Ponferrada per un motiu molt especial. I és que la tertuliana i els seus companys han tingut l'oportunitat de participar en la darrera desfilada de Julio Lama.

Tanmateix, segons ha transcendit les últimes hores, la dissenyadora no ha acudit sola a aquest important esdeveniment social. Tal com ens tenen acostumats, Eladio ha tret un lloc per acompanyar i donar suport a la seva parella en aquesta nova aventura.

Intervenció que s'ha produït gairebé un any després de la ruptura d'Ana María Aldón i Ortega Cano. A l'octubre es complirà el primer aniversari de la seva separació, per això Europa Press no ha deixat passar l'ocasió per preguntar a la televisiva per aquesta etapa de la seva vida.

Post d'Ana María Aldón a Instagram amb la seva parella amb les cares juntes en un restaurant a la platja el 17 de juliol de 2023
Ana María Aldón està molt feliç i enamorada d'Eladio | @anamariaaldon, Instagram

"Estic molt bé, feliç, amb molta calma, i res, avançant", ha assegurat l'andalusa, abans de puntualitzar que, actualment, està "molt enamorada". "El més normal és que després d'uns mesos de relació es vagi integrant i estic molt contenta", ha matisat.

Una situació que ha agafat totalment per sorpresa Ana María Aldón. Després d'haver passat per un divorci complicat, a la televisiva li costa assimilar tanta felicitat. "Realment, em mereixo una cosa així?".

A continuació, la tertuliana de Fiesta ha volgut deixar clar que “el passat passat està”, i que el que és vertaderament important és “el present”. "[Cal]preocupar-nos una mica pel futur, però el present s'ha de viure. Avui som aquí, però demà no se sap".

Per això, quan li han preguntat sobre si el seu exmarit ha superat o no el complicat divorci, Ana María Aldón han estat molt clara:

Muntatge de fotos de primer pla d'Ana María Aldón i José Ortega Cano, tots dos amb cares serioses
Ana María Aldón parla sobre el seu divorci d'Ortega Cano | España Diario

"Cadascú segueix la seva vida, hem tingut una persona al nostre costat i no s'ha arribat a bon fi per X motius, en aquest cas ha estat tot televisat. Quan no t'estimen en un lloc, et recullen en un altre. Sempre hi ha un pitjor".

Amb aquestes paraules, Ana María Aldón ha deixat molt clar que el seu matrimoni amb Ortega Cano ja és cosa del passat. Ara, està totalment bolcada en la relació amb Eladio. De fet, no descarta passar per l'altar. "A mi m'encantaria, la veritat és que sí".