Muntatge de Pedro Sánchez somrient amb un mòbil amb missatges i el logo de Missatges

GENT

El missatge important que Pedro Sánchez envia cada matí al mòbil de les seves filles

Pedro Sánchez segueix una tradició que l'ajuda a connectar amb Carlota i Ainhoa i sentir-se'n a prop mitjançant missatges amb un significat especial

Pedro Sánchez compleix avui 52 anys i aquest any sí que podrà celebrar-ho el mateix dia en què va néixer. Aquest any és de traspàs, de manera que fa quatre anys que el 29 de febrer no surt al nostre calendari. De fet, si tinguéssim en compte només els de traspàs, Sánchez faria 13 anys, una edat que l'acosta molt més a les seves nenes.

Precisament d'elles va parlar al seu llibre Tierra Firme, publicat a finals d'any, on va mostrar el seu costat més personal i íntim. El líder del PSOE hi va confessar la tradició que segueix cada matí amb Carlota i Ainhoa. Sánchez els envia cada matí un missatge amb un contingut molt especial que l'ajuda a sentir-se a prop d'elles.

El missatge que Pedro Sánchez envia cada matí a la família: "Un enllaç amb una notícia o una cançó que ens agrada"

Pedro Sánchez està de celebració malgrat el moment complicat pel qual passa la seva formació política després de les últimes polèmiques. Mentre el president del Govern intenta capejar el temporal, rep l'afecte de la seva família en un dia molt especial.

Avui Sánchez fa 52 anys i espera que el conegut com a 'cas Koldo' no enteli el seu aniversari. El que aquests moments convulsos per a ell no hauran pogut evitar és que Pedro compleixi amb la seva tradició diària.

Pedro Sánchez somrient mirant de banda amb un vestit negre i corbata de llacet
Pedro Sánchez segueix un ritual diari per estar a prop de les filles | Europa Press

El president sempre s'ha qualificat de ser una persona molt familiar i n'és una prova el que fa cada dia amb Carlota i Ainhoa. "Cada matí, a través del nostre grup de WhatsApp, envio un enllaç a les meves filles", confessa.

Així ho va revelar al seu llibre Terra Firme, compartint amb tots aquesta part de la seva vida més íntima i familiar. Les seves filles són la seva prioritat més gran i és conscient que no pot passar tant de temps amb elles com li agradaria.

Per això, envia al mòbil de les seves filles un missatge important que pot ser "una notícia de ciència o de cultura, una cançó…". Quan llegeix alguna cosa interessant o escolta "l'últim tema d'un cantant que ens agrada", ho comparteix amb elles.

La resposta de les joves als missatges de Pedro Sánchez

Amb 19 i 17 anys respectivament, podríem suposar que Ainhoa i Carlota optessin per no respondre els missatges del seu pare. Estan en plena adolescència, per això s'entén que tinguin unes altres inquietuds que seguir una tradició diària.

Tot i això, Sánchez afirma que rep resposta de les seves filles i que aquestes l'ajuden a connectar amb la seva generació. "Intercanviem llistes de Spotify, gaudeixo descobrint el que escolten, em fa tenir la ment oberta a les novetats", va explicar

Primer pla de Pedro Sánchez amb el rostre seriós
Les filles de Pedro Sánchez comparteixen els seus gustos musicals amb ell | Europa Press

El líder del PSOE presumeix de tenir aquesta connexió especial amb les seves filles, ja que no és una cosa que es produeixi a totes les famílies. "Ens considerem afortunats de generar aquesta complicitat i gaudir-ne, sabem que podem estimar sense complexos els nostres fills i filles", argumentava.

I és que, per a ell, mantenir aquesta relació amb la família és fonamental per mantenir la unitat. De fet, assegura que el ritual d'enviar els missatges a les seves filles ho fa sense importar “en quina part del món em trobi”.

Pedro Sánchez al costat de Begoña Gómez rient al carrer
Pedro Sánchez es defineix com una persona molt familiar | GTRES

És la seva manera de sentir-se a prop d'elles i de demostrar-los que, malgrat no poder passar-hi tant de temps, les té molt presents. "Cal transmetre constantment als nostres quant els estimem", explica al seu llibre.

Sánchez no té complexos a l'hora d'admetre el que sent per les filles i no se n'avergonyeix. Encara més, en presumeix i qualifica de "carques" els que es neguen a mostrar els seus sentiments o abraçar els seus fills. "Es perden una de les coses més belles de la vida", subratlla.