Primer pla de David Flores Carrasco amb rostre seriós pel carrer

L'altra mare de David Flores Carrasco consuma la venjança contra Rociíto

David Flores Carrasco ja sap quin ha estat el desenllaç d'aquesta nova batalla familiar

David Flores Carrasco ha hagut de veure com dues de les dones més importants de la seva vida han tornat a enfrontar-se públicament. Moment en què, Olga Moreno han aconseguit consumar la seva venjança contra Rocío Carrasco.

No hi ha cap dubte que aquestes últimes setmanes han estat una mica complicat per a l'hereva universal de 'la más grande'. Segons ha transcendit, tots els seus maldecaps van començar aquest 28 de juny.

Antonio David Flores mirant somrient el seu fill, David Flores Carrasco
David Flores Carrasco va denunciar la seva mare per un suposat impagament de la seva pensió | GTRES

Aquell dia, estava previst que David Flores Carrasco i la seva mare es veiessin les cares en seu judicial pel suposat delicte d'abandonament familiar.

El 2021, el jove i el seu pare van demanar l'empresària per l'impagament de la pensió. No obstant, i després d'anys d'espera, la televisiva va decidir no acudir als jutjats penals de Madrid. Segons el seu advocat, la seva clienta no es va presentar a aquesta vista perquè no va ser “notificada correctament”.

Només uns dies després, els pares de David Flores Carrasco havien de retrobar-se als jutjats. Aquest dijous, 6 de juliol, tots dos estaven citats per enfrontar-se legalment per una demanda que Rocío va interposar el 2015 contra el seu exmarit.

En aquesta, la presentadora de televisió li va adjudicar al youtuber un suposat delicte "d'alçament de béns". Però, com va passar amb l'anterior cas, l'advocat d'Antonio David n'ha aconseguit un ajornament.

Ara, David Flores Carrasco ha vist com, després d'anys de disputes legals, Olga Moreno per fi ha pogut consumar la venjança contra la dona de Fidel Albiac. I és que, enmig d'aquestes dues vistes, s'han enfrontat totes dues en una nova batalla legal.

David Flores Carrasco s'assabenta de tots els detalls

David Flores ia conèixer el desenllaç de l'últim enfrontament legal entre la Rocío i l'Olga. I és que, fa tot just unes hores, han sortit a la llum totes les claus sobre el tercer cara a cara entre aquestes dues dones.

El 2019, la filla de Rocío Jurado va acudir davant la justícia per interposar una demanda contra la guanyadora de Supervivientes. I tot a conseqüències de la seva sonada intervenció al Deluxe, el desembre d'aquell any.

Muntatge de fotos de primer pla de Rocío Carrasco amb rostre seriós i Olga Moreno amb rostre somrient
La mare de David Flores Carrasco perd la seva darrera batalla legal contra Olga | España Diario

En aquell moment, la mare de David Flores Carrasco va denunciar el seu rival després de considerar que havia atemptat contra la seva intimitat, honor i imatge. I és que, durant la seva participació en aquest espai, Moreno va parlar sobre la delicada relació de Rocío i els seus fills.

Ara, i després d'haver perdut els dos judicis anteriors contra Olga, la presentadora de televisió ha tornat a ser derrotada pel rival. I és que, el Jutjat de Primera Instància número 5 de Madrid ha tornat a donar la raó a la sevillana.

Olga Moreno amb cara de felicitat caminant pel carrer
La segona mare de David Flores Carrasco per fi ha pogut venjar-se | GTRES

Aquest organisme considera que no hi ha indicis que la sevillana hagi desvetllat cap secret familiar. És més, ha apuntat que va ser la mare de David Flores Carrasco la primera que va explicar alguns d'aquests episodis a la seva docusèrie.

En aquesta ocasió, tot apunta que Rocío haurà de fer front a tots els assumptes judicials. A més, no s'embutxacarà la sucosa quantitat de 150.000 euros que demanava per danys morals.

Una quantitat molt superior a la que va sol·licitar en les altres dues batalles legals. Per les declaracions que Olga Moreno va fer a les revistes Semana i Lecturas, la mare de David Flores Carrasco va demanar al seu rival la quantitat de 90.000 euros.

Tot i que no tot està escrit. I és que a diferència de les altres dues sentències dictades pel Tribunal Suprem, en aquesta ocasió sí que hi ha recurs.

Sigui com sigui, tot apunta que la segona mare de David Flores Carrasco ha pogut consumar la seva venjança després dels dards que li ha llançat Carrasco públicament.