Captura de 'Supervivientes' amb Adara Molinero al plató enfadada el 2 de juliol de 2023

Adara Molinero trenca el silenci i explica allò que només sabia Bosco Martínez-Bordiú

Adara Molinero només ho hauria confessat a la seva nova il·lusió

Adara Molinero, igual que la majoria dels seus companys, considera que Supervivientes li ha aportat moltes experiències úniques i inigualables. I és que, és indubtable que, en aquest sentit, la noia no se'n penedeix gens d'haver-se donat aquesta gran oportunitat.

Durant el seu concurs en aquest reality, hem vist Adara Molinero passar-s'ho d'allò més bé al costat dels amics que ha fet a Hondures, encara que també hem estat testimonis que les ha passat canutes. Una cosa no treu l'altra.

De fet, hi va haver setmanes en què el món se li venia a sobre i desitjava amb totes les forces rebre la visita de la seva mare, ja que necessitava veure-la i escoltar-la. Això sí, el que ningú sabia és el que va estar a punt de fer la mateixa Adara Molinero durant el seu pas pel reality més extrem de la televisió.

Segurament, al principi només en seria testimoni la nova il·lusió, Bosco Martínez-Bordiú, ja que no es desenganxava del seu costat. Però ara Adara Molinero ha volgut trencar el seu silenci i confessar-ho a tots els seus seguidors.

Captura de 'Supervivientes' amb Adara Molinero amb cara de preocupada el 25 de juny de 2023
Adara Molinero no s'ho ha callat | Mediaset

Adara Molinero, el que va estar a punt de fer durant el seu concurs a Supervivientes

Adara Molinero s'obria en canal a la ronda de preguntes i respostes d'Instagram. Principalment, els seus fans li van preguntar, com era evident, sobre la seva experiència a Hondures.

Aquí va ser quan la madrilenya, per a sorpresa de tots, va confessar el que li va semblar més dur de participar en aquest programa. “Tenir gana és el pitjor del món, per més que s'expliqui, fins que no ho vius, no saps què és”, començava dient.

De fet, com ella mateix va explicar, arribar a aquest punt de tenir una gana voraç la va portar a tenir ansietat i, per tant, es va obstinar en voler abandonar el concurs.

Muntatge de fotos d'Adara Molinero en bikini abans y després del seu pas per 'Supervivientes 2023'
Per Adara Molinero, va ser molt complicat estar a 'Supervivientes 2023' | Mediaset

I és que, la jove va assegurar que quan estava concursant no ho va voler admetre perquè en el fons sabia que no faria aquest dràstic pas. “Tinc dins dels meus valors que tot el que es comença cal acabar-ho i mai rendir-se”.

Pel que fa a això, no hi ha cap dubte que Bosco Martínez-Bordiú era l'únic que sabia de primera mà aquesta informació, ja que la mateixa Adara Molinero li ho hauria pogut confessar en sortir del reality.

Però això no va ser tot el que va dir, ja que Adara Molinero també va assegurar que aquest mal tràngol que va haver de viure durant tot el programa no s'ha esfumat avui dia, dies després d'haver tornat a la civilització.

“Estic menjant moltíssim. El cap m'està jugant una mala passada perquè tot el temps penso que em prendran el menjar, que se m'acabarà”, va confessar.

“Vull frenar-me una mica, sobretot pel meu estómac, perquè no segueixi patint, però no puc”, es lamentava. Arran del que està havent de combatre, Adara Molinero va revelar que pesava “més que mai”.