Primer plànol d'Alonso Caparrós amb rostre seriós en 'Sálvame'

Alonso Caparrós llança un missatge que aclareix els dubtes sobre el seu veritable estat

Està passant per un bon moment Alonso Caparrós després de la fi de 'Sálvame'?

Alonso Caparrós, seguint la mateixa línia que els seus excompanys, està intentant adaptar-se a la seva nova vida sense Sálvame. Recordem que l'espai vespertí va tancar les portes per sempre de Telecinco el 23 de juny passat després de més de 14 anys en antena.

No hi ha cap dubte que per Alonso Caparrós haurà estat un cop molt dur, ja que 6 anys sent col·laborador no s'oblidaran tan fàcilment. Al final, Alonso Caparrós ha viscut una infinitat de moments en aquest programa tan estimat i ha fet, a la llarga, moltes amistats.

La qüestió és que no ha estat fins ara, dues setmanes després de la cancel·lació de Sálvame, que Alonso Caparrós ha deixat el seu silenci de banda i ha fet el mateix pas que alguns dels seus antics companys: pronunciar-se sobre com es troba en saber que l'espai va acabar “per sempre”.

Sens dubte, ja us avancem que amb el missatge que Alonso Caparrós ha llançat, s'han aclarit, per fi, tots els dubtes sobre el seu veritable estat.

Imatge d'Alonso Caparrós amb cara d'atònit en 'Sálvame'
Alonso Caparrós aclareix finalment què sent respecte a la cancel·lació definitiva de l'espai vespertí | Mediaset

Alonso Caparrós confessa com se sent després de dir 'adéu' a Sálvame

Alonso Caparrós reapareixia davant els mitjans el passat 1 de juliol amb motiu de la desfilada de l'Orgull LGTBIQ+. Va ser allà on va parlar amb els reporters d'Europa Press i es va pronunciar sobre un dels temes que més s'ha parlat durant aquests dies: la cancel·lació de Sálvame.

Tal com el mateix Alonso Caparrós va admetre, estaven sent “dies durs i molt tristos”. “Ha estat estrany aixecar-se dilluns, dimarts, dimecres, i no haver de llegir-te la premsa, però tot va pel curs que ha d'anar”, començava dient.

Alonso Caparrós va confessar que hi havia “incertesa” després d'acomiadar-se del programa, però que estava convençut que arribarien coses bones. “Estan a tocar, cal prendre-s'ho per descansar, i tornar al setembre, amb molta més força”, va dir amb esperança.

Encara que, si bé les seves paraules estaven carregades d'optimisme, la veritat és que no va trigar gaire a demostrar la tristesa que sentia d'estar per sempre sense Sálvame.

Primer pla d'Alonso Caparrós plorant en 'Sálvame'
Alonso Caparrós va confessar que trobava a faltar el programa | Mediaset

“Ho estic trobant molt a faltar de debò”, va acabar admetent. El mateix Alonso Caparrós va voler enviar un missatge a tots els seus companys, ja que per a ell, aquests són una part molt important a la seva vida.

“La situació era delicada, però els desitjo el millor i els dic que no s'ensorrin. Per part meva, tristesa, però bé, a veure què passa, a veure què fa La Fábrica de la Tele la nova temporada”, tancava Alonso Caparrós sobre això.

De manera que, pel que es va poder entreveure, Alonso Caparrós, igual que la resta d'excol·laboradors, sentia tristesa perquè Sálvame no tornarà “mai més”. Tot i això, sent esperança que, ben aviat, li vinguin nous projectes professionals.