Primer plànol de Bosco Martínez-Bordiú amb rostre molt seriós en 'Supervivientes 2023'
GENT

Bosco Martínez-Bordiú: el dineral que ha pagat a Hisenda després de 'Supervivientes'

Quants diners ha hagut de pagar d'impostos Bosco Martínez-Bordiú?

Després d'emportar-se els 200 mil euros, ara, Bosco Martínez-Bordiú, igual que tots els guanyadors de les altres edicions de Supervivientes, s'ha d'enfrontar al pitjor de guanyar el concurs: a Hisenda.

I és que d'això ningú se'n salva d'haver de pagar els impostos que es requereixen després d'aconseguir una gran quantitat econòmica com és la que s'ha endut Bosco Martínez-Bordiú.

Després de saber tot això, és inevitable no plantejar-nos la gran pregunta: quant ha hagut de pagar Bosco Martínez-Bordiú a Hisenda? No et quedis sense saber-ho!

Hisenda s'emporta un dineral dels 200 mil euros que va guanyar Bosco Martínez-Bordiú

No tot és or el que llueix quan s'és guanyador de Supervivientes, i, sinó que els ho diguin als guanyadors de totes les edicions. I és que, malgrat haver de viure en una situació molt extrema durant mesos, la qual no tots s'hi veurien capacitats, això no vol dir que es puguin lliurar de pagar impostos.

Al final, és un concurs com qualsevol altre, encara que aquest sigui el més extrem de la televisió. La qüestió és que, ara, Bosco Martínez-Bordiú, el vencedor de Supervivientes 2023, ha estat qui ha hagut de donar-li a Hisenda una gran part d'aquells 200 mil euros que es va emportar.

Bosco Martínez Bordiu, amb rostre de sorpresa i felicitat, després de guanyar Supervivientes 2023
Bosco Martínez-Bordiú, obligat a desprendre's d'un dineral | Mediaset

D'aquest premi, s'ha sabut que entre un 19-21% del total se l'emporta aquest organisme públic. De manera que, si fem els càlculs en cas que se li hagi aplicat el primer percentatge, Bosco Martínez-Bordiú s'hauria quedat amb un total de 162 mil euros nets.

Però, si al final a Bosco Martínez-Bordiú li han tret un 21%, en serien 158 mil, 4000 euros menys en comparació de la primera xifra.

Una quantitat de la qual no tenim en compte els diners que Bosco Martínez-Bordiú s'haurà embutxacat durant el reality, que, segons van apuntar diversos mitjans, rondaven entre els 7000 i 8000 euros setmanals.

Per descomptat, a Bosco Martínez-Bordiú no creiem que li hagi fet gaire gràcia, igual que no va fer-li al seu moment a Alejandro Nieto, el guanyador de l'anterior edició.

“Molt bonic allò del xec de 200 mil galls dindi que vaig guanyar a Supervivientes… Me'n van ingressar 162.000, perquè ho sapigueu, me'n van treure el 19%”, va dir fa molt poc la parella de Tania Medina.