Primer pla d'Almudena Cid amb rostre somrient a la trobada anual d'AEFY

Almudena Cid: les seves dures paraules en saber de l'última hora de Christian Gálvez

Almudena Cid ha estat molt contundent després del que ha passat

Almudena Cid encara està sortint a la superfície de la ruptura sentimental amb el seu marit, Christian Gálvez. Una ruptura inesperada per a ella que la va deixar destrossada, mentre ell refeia la seva vida amb Patricia Pardo.

Almudena ja es troba molt millor, però ara ha topat amb una cosa sorprenent i que li haurà remogut sentiments. Ha conegut que el seu ex ja fa un any que està casat amb la seva nova parella i, a més, estan esperant el seu primer fill junts.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Davant d'aquesta notícia, que ha sorprès tothom, Cid no s'ha manifestat obertament, però sí de manera indirecta. Ha revelat que l'única cosa que li importa és estar bé amb si mateixa i en aquest moment ha deixat clar alguna cosa més. I ho ha fet amb unes paraules realment dures que ha publicat a les xarxes socials.

Almudena Cid parla amb contundència després de la notícia sentimental i de paternitat de Christian

Almudena Cid ha volgut ser força discreta i cauta després de conèixer els últims detalls de la vida personal del seu ex. Així, davant de la seva mare, que sí que s'ha pronunciat, no ha volgut parlar d'aquells. Tot i això, ho ha fet indirectament.

L'exgimnasta ha compartit un vídeo a les seves històries d'Instagram, amb el qual ha tornat a posar a la picota el seu exmarit, però, això sí, no l'ha esmentat. Concretament, ha insinuat el mal que li ha causat, a través d'un símil entre la seva vida personal i professional.

I també ha exposat que s'està recuperant. Ha indicat que està en procés de reconstrucció, paraula amb què titula precisament aquesta publicació.

Storie d'Almudena Cid a Instagram amb un vídeo de la reconstrucció el 3 d'agost del 2023
Almudena Cid ha sorprès amb aquest vídeo sobre la seva recuperació | @almudenacid, Instagram

Aquest vídeo, que té imatges d'objectes que utilitza a las eva feina, compta amb la veu en off d'Almudena. I ella diu: “Aquesta cinta resumeix els meus 21 anys de vida a la gimnàstica rítmica i un dia me la van destrossar. Vaig tenir la sensació que tot el meu esforç i tota la meva dedicació, tot l'amor que hi havia posat, no s'hi va tenir en compte”.

“I que tota la meva carrera esportiva va importar ben poc”.

En aquest punt, Cid hi afegeix: “Si he après alguna cosa en aquest camí, és que reconstruir-se depèn en gran manera d'un mateix. És qüestió de temps i esforç. Et busques entre les runes, ordenes les teves experiències i treus tota la llum que hi hagi per continuar dibuixant la teva vida”.

Muntatge de fotos d'Almudena Cid i una imatge antiga, on apareix Christian Gálvez, el seu exmarit, fent-li un petó a la galta
Almudena Cid s'està recuperant del dolor de la separació | España Diario

Almudena Cid acaba la seva publicació amb un missatge positiu

Almudena Cid ha vist que aquesta publicació ha estat vista per tot el món com una manera de parlar de la seva vida íntima. Sí, de treure a la llum el dolor pel qual ha passat i el procés de recuperació que ha hagut de tirar endavant.

Ara, després del dolor experimentat i de la seva lluita per sortir a la superfície, ha volgut acabar el vídeo amb un missatge realment optimista. Ha manifestat amb rotunditat: “He reconstruït la meva cinta perquè tot el que em representava encara seguia en mi, no se'n va anar amb la destrossa. I el més important: la vaig dissenyar jo, la vaig dibuixar jo i ho he tornat a fer”.

“Vaig tornar a recuperar l'Almu que vaig ser i la que soc”.

D'aquesta manera, ha deixat de manifest que res ni ningú destrossarà el seu procés de reconstrucció. S'ha trobat amb ella mateixa, s'està valorant i s'està prioritzant.

Aquest darrer missatge ha estat aplaudit per molts internautes, que han deixat paraules d'afecte i d'ànim. Exemples són aquests tuits: “No deixes mai de brillar, unes vegades són somriures i altres amb llàgrimes. Però és que les segones estan per adonar-nos de quant valen les primeres”.

En aquesta mateixa línia hi trobem: “Quanta força transmets. Sempre positiva i avançant, sempre aixecant-se” i “Ets una gran”.