Muntatge d'Arantxa del Sol somrient en primer pla al costat d'una retallada borrosa on s'hi veu abraçant Finito de Córdoba i un emoji d'un cor trencat
GENT

Arantxa del Sol revela si se separarà de Finito de Córdoba després de les acusacions

Després de tot això que s'ha dit, Arantxa de Sol s'ha vist obligada a aclarir aquesta polèmica en un plató de televisió

Tot just posar un peu a Espanya, Arantxa de Sol s'ha vist embolicada en una polèmica completament inesperada. Durant la seva estada a Hondures, molts han acusat del seu marit, Finito de Córdoba, d'haver mantingut una relació amb Ana Herminia.

Uns rumors que van augmentar de forma considerable després de les últimes declaracions de la xicota d'Ángel Crist al plató de ¡De Viernes!. Ara, la presentadora de televisió no ha tingut objeccions a confessar davant l'audiència de Telecinco si pensa separar-se del torero després de tot això que ha passat.

Durant l'última gala de Supervivientes 2024, Arantxa de Sol ha deixat molt clar que confia plenament en el seu marit. Tant és així que ja ha assegurat que no pensa posar fi al seu matrimoni amb Finito de Córdoba.

Captura d'Arantxa del Sol enfadada al plató de Supervivientes

A més, la concursant ha aprofitat l'ocasió per aclarir una altra de les polèmiques que s'han generat després de tornar d'Hondures. El primer dia que va entrar al plató d'aquest reality, la presentadora es va emportar una sorpresa inesperada: el seu marit no havia anat a rebre-la.

Una situació que, com era d'esperar, va deixar completament desconcertada Arantxa de Sol. Ara, però, la comunicadora ha assegurat que ja ha parlat amb Finito i que tot està genial entre ells.

“Lògicament esperava trobar-me'l. Em vaig estranyar molt. Quan va acabar el programa li vaig trucar jo i llavors vam parlar”, ha començat explicant la presentadora.

A continuació, encara que no ha volgut aprofundir en el tema, ha assegurat que el torero li va donar totes les explicacions pertinents de per què no va poder anar al plató. Unes paraules que han estat prou convincents perquè Arantxa del Sol hagi decidit no separar-se del pare dels seus fills.

Arantxa del Sol i Finito de Córdoba junts posant sobre una paret blanca contents i vestits formalment

Arantxa del Sol assegura que no se separarà de Finito de Córdoba malgrat les acusacions

Després de deixar molt clar que confia en el seu marit, i que les coses entre ells van estupendament, Arantxa del Sol ha fet una confessió inesperada.

Tal com ella ha assegurat, Finito de Córdoba ho ha passat molt malament durant la seva estada a Hondures. "Ha aprimat tant com jo", ha confirmat la presentadora. Un estat generat, en gran part, per totes les acusacions que s'hi han abocat aquestes últimes setmanes.

Segons ha transcendit, el marit d'Arantxa del Sol ha mantingut una relació extramatrimonial amb Ana Herminia, l'actual parella d'Ángel Cristo. Una cosa que ella mateixa es va encarregar d'aclarir al plató de ¡De Viernes!.

“Jo fa tres anys que no veig Juan. Que parlem per telèfon, no ho negaré, parlem per telèfon, que l'estimo un munt”. A més, la veneçolana va aprofitar l'ocasió per demanar respecte per a Finito de Córdoba: “Estan fent un mal als nens de Juan i estan fent un mal a la meva filla”.

Fotografia de Ana Herminia en un plató de televisió parlant amb cara seriosa i mirant de costat usant els cabells solts i llargs amb una brusa blanca

Tot i això, i després d'aquestes declaracions, Ana Herminia també va voler recordar com va ser veritablement la seva relació amb el marit d'Arantxa del Sol:

“Jo no puc dir que hi ha una relació perquè no hi va haver cap relació. Jo vivia a Veneçuela, ell vivia a Espanya i érem amics. Hi havia un afecte especial, sí, n'hi va haver, ja està, però no hi va haver mai una relació… Es pot dir una relació d'amistat, però res més”.

Una cosa que la mateixa Arantxa de Sol ha confirmat durant l'última gala de Supervivientes 2024. Tal com ha assegurat ella mateixa, “Juan també té afecte a Ana Herminia perquè es coneixen des de fa temps”.

➡️ Gent

Més notícies: