Captura de 'Supervivientes' amb Adara Molinero al plató enfadada el 2 de juliol de 2023

Adara Molinero aclareix els rumors sobre Bosco Martínez-Bordiú en plenes vacances

Adara Molinero ha llançat un missatge que confirma les sospites dels seus seguidors

Adara Molinero ha rebut moltes crítiques per la seva relació amb Bosco Martínez-Bordiú, sobretot durant Supervivientes 2023. La van acusar d'acostar-se al jove per interessos mediàtics, però el temps ha demostrat que està realment enamorada. Adara ha fet servir les seves xarxes socials per confirmar els rumors, ja no s'amaga i vol aclarir la situació.

Adara Molinero va començar Supervivientes il·lusionada per un altre company, el model Artúr Dainese, però tot va canviar de sobte. Molinero promet que les últimes setmanes va descobrir que l'amor estava més a prop del que semblava. L'amor era Bosco i no Artúr, així que li va donar una oportunitat i la relació ha acabat triomfant fora de Telecinco.

Bosco Martínez-Bordiú va publicar un vídeo al seu compte d'Instagram assegurant que li havia demanat sortir a Adara. “Ha dit sí”, va revelar el nebot de Pocholo amb un somriure. L'únic problema és que Molinero no s'havia pronunciat, fins ara, que ha trencat el silenci sobre aquest tema.

Primer plànol de Bosco Martínez-Bordiú somrient en la penúltima gala de 'Supervivientes 2023'
Bosco Martínez-Bordiú està molt enamorat | Mediaset

Adara, que està passant unes boniques vacances a Barcelona, ha aclarit que sí que és amb Bosco, que són parella i que la relació és seriosa. Ha llançat un missatge al seu Instagram acompanyat d'una foto del seu xicot i escriu: “No pot ser tan maco, prou, és meu”. Amb aquestes paraules ha confirmat allò que va explicar Bosco: que han començat una relació formal.

Adara Molinero gaudeix d'unes vacances divertides

Adara, en contra de tot pronòstic, no ha donat cap entrevista a Lecturas, la seva publicació de capçalera. Ha preferit sincerar-se a través de les seves xarxes socials, on està narrant com estan sent les seves vacances.

És amb Jonan Wiergo i Alma Bollo a Barcelona. Enmig d'aquest enrenou ha confirmat el rumor: la seva relació amb Bosco és seriosa i ella està igual d'enamorada.

Molinero promet que no li importa haver perdut Supervivientes perquè ha guanyat dos amics meravellosos i una parella. Estan tots gaudint de la ciutat comtal, on viu Jonan. L'influencer hi regenta un negoci, un restaurant de menjar vegà.

Adara va tenir diversos problemes amb Alma Bollo a Supervivientes perquè era molt amiga d'Asraf. La jove es burlava del model i Molinero es va possiconar al costat del que considerava el més feble. Després va canviar d'opinió i va arrossegar Jonan Wiergo amb ella.

Asraf Beno i Adara Molinero a 'Supervivientes'
Adara Molinero va tenir problemes amb Asraf Beno | TVienes

En aquests moments tots tres han format equip i estan gaudint de l'estiu. Bosco Martínez-Bordiú també forma part d'aquest grup, sobretot des que Adara ha aclarit els rumors i ja no han de dissimular.