Primer pla d'Alejandra Rubio en una captura d''Així és la vida' el 2 d'agost de 2023

Alejandra Rubio aclareix la situació de Terelu Campos després de l'última hora

Alejandra Rubio s'ha sincerat a 'Así es la vida'

Alejandra Rubio està treballant a Así es la vida i, per això, ha hagut d'abordar al programa un assumpte complicat. En concret, ha hagut de donar el seu punt de vista sobre l'última exclusiva que ha concedit la seva mare, Terelu Campos. Aquesta publicació ha cridat l'atenció per la sinceritat amb què ha parlat de l'estat de salut de la matriarca de la família.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Alejandra Rubio ha manifestat sense embuts que moltes de les coses que l'ha vista explicar l'han sorprès. Fins i tot, ha donat més detalls del moment que viu Terelu, que han deixat tothom bocabadat.

Alejandra Rubio ha parlat clar sobre la seva mare després de l'entrevista

Alejandra Rubio ha topat les últimes hores amb unes declaracions de la seva mare realment dures. A Lecturas aquesta ha confessat, entre moltes altres coses, que no pot continuar veient patir Maria Teresa. I també que el deteriorament cognitiu de la malaguenya els està fent patir i que plora molt per la situació.

La jove ha estat animada al seu programa, Así es la vida, a compartir les seves primeres impressions sobre les declaracions de Terelu. La primera cosa que ha reconegut és que s'ha quedat perplexa: “M'ha sorprès que s'obri en aquest tema. Entra més en detall del que és habitual, però no ha explicat intimitats familiars que no es puguin explicar”.

“És clar, perquè és veritat que ella ha demanat a la premsa que no es tracti aquest tema ni es fotografiï la meva àvia. Aleshores, sí que m'ha sorprès que aprofundeixi més en el que està passant, però m'ha agradat força. Ha estat dura i ferma en les seves paraules i, en llegir-ho, no m'ho creia, perquè ha estat clara”.

Terelu Campos plorant i tapant-se el nas amb la mà mentre mira a càmera
Alejandra Rubio ha reconegut que Terelu Campos ha estat especialment clara i directa | Mediaset

Alejandra ha afirmat que la seva progenitora ha concedit aquesta entrevista, en part, per una raó. Exactament, per callar “aquelles persones que pensen que estem exagerant alguna cosa i que no deixem veure la meva àvia. Si això és així, és per un motiu: que a ella no li va bé”.

“Nosaltres no farem res dolent per a ella, és només pel seu benestar. No volem que s'especuli, volem que se sàpiga la situació real”.

Alejandra Rubio, de la mateixa manera, ha manifestat que “sabia que l'exclusiva s'havia fet, però no quan sortiria. Hi ha coses que no sabia”.

La jove ha parlat clar i net pel que està passant Terelu: "Encara que digui que no, ella sí que es posa nerviosa i pateix". A més, hi ha afegit que l'estat de la matriarca està sent molt complicat per a tots: "És molt dur que no sigui la nostra àvia".

“Un dia, de cop i volta, és així i ja no es pot fer res. Ho he assumit amb el temps, però al principi va ser molt rar. És una cosa dura per a tothom, però cadascú ho viu a la seva manera”.

Alejandra Rubio amb la seva àvia, María Teresa Campos, el dia del seu 80è aniversari
Alejandra Rubio ha reconegut el patiment de tota la família per la situació de María Teresa | Europa Press

Després, Alejandra  ha volgut puntualitzar una de les coses que havia exposat al programa moments abans. Ha dit: “He parlat amb la meva mare i m'ha aclarit una cosa. Diu que el que ella va demanar va ser que no es fotografiés María Teresa, no que no se'n parlés”.

Alejandra Rubio ha sorprès amb la seva sinceritat

Alejandra Rubio també ha opinat sobre una confessió inesperada que Terelu ha fet a l'exclusiva. I és que mitjançant un missatge a ella, en referència a l'estat de la matriarca, ha exposat: “Jo així no vull viure, filla, no ho oblides. Malalta com la meva mare no vull estar ni un dia i no em tremola el pols a dir-ho”.

La jove, davant aquesta contundent afirmació, ha respost: “Ella m'ho ha dit moltes vegades, però no sé què respondre-hi. Tampoc no li he donat una resposta en privat. Tant de bo que això no li passi també, però, al capdavall, la vida és així”.

Captura d''Así es la vida' amb Sandra Barneda preguntant a Alejandra Rubio el 2 d'agost de 2023
Alejandra Rubio també s'ha referit a la petició que li ha fet la seva mare | Mediaset