Primer pla de Carmen Borrego a 'Gran Hermano VIP' a punt de plorar

Carmen Borrego ha estat dolguda amb Rocío Carrasco i Fidel Albiac: el motiu

Carmen Borrego no pot amagar la seva decepció amb el matrimoni

Carmen Borrego va estar durant dies molt dolguda amb Fidel Albiac i la seva dona. Per això, fa uns mesos, la col·laboradora de televisió no va tenir cap problema a revelar els motius de la seva decepció amb el matrimoni.

El darrer 14 de maig de 2022, la família Campos va tornar a convertir-se en el centre de totes les mirades. Per primer cop, José María Almoguera va ser el protagonista indiscutible de la portada de Lecturas aquella setmana.

Paola Olmedo i José María Almoguera passejant
La parella va vendre la seva boda a una coneguda revista del cor | Instagram

Després de més de 30 anys passant desapercebut davant les càmeres, el fill de Carmen Borrego i Paola Olmedo van decidir vendre la seva boda a aquesta coneguda capçalera del cor.

Una exclusiva en què van participar totes les dones d'aquest mediàtic clan. Tant és així que la col·laboradora de Sálvame va tenir un paper molt important dins aquest reportatge. "He preparat la boda del meu fill com si fos la seva primera comunió", va confessar la televisiva.

A més, Carmen Borrego no va tenir cap problema a lloar públicament la seva nova. Encara que actualment la seva relació amb Paola no és bona, en aquell moment, va assegurar que el seu fill havia trobat "la dona de la seva vida". "És estupenda, ha unit la família, és el millor regal per a ell".

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Tanmateix, malgrat i que tot va sortir a cor què desitges, hi va haver diverses absències destacables a la boda de José María i Paola. Encara que alguns col·laboradors de Sálvame no van poder acudir per problemes personals, el que més li va fer mal a la germana de Terelu va ser que Rocío i Fidel no hi fossin presents.

Per això, Carmen Borrego no s'ho va pensar dues vegades a l'hora de confessar públicament el motiu principal de la seva decepció amb el matrimoni.

Carmen Borrego no va poder amagar el seu dolor: "M'hauria agradat que m'hagués trucat"

Després de la celebració, Carmen Borrego va anar al plató de Sálvame per explicar alguns detalls sobre aquest esdeveniment familiar. Tot i això, la televisiva no va poder ocultar el seu dolor en parlar sobre l'absència de Rocío i Fidel Albiac.

Tal com va confessar, no li va semblar gens bé que els seus dos grans amics no estiguessin presents en aquest dia tan important per al seu fill. Malgrat que va assegurar que no estava emprenyada, sí que va admetre que estava una mica decebuda amb ells:

Captura de 'Sálvame' amb Carmen Borrego plorant al plató
Carmen Borrego no va poder evitar emocionar-se en parlar d'aquest tema | Mediaset

"A la taula en què estàvem nosaltres asseguts hi havia un seient que posava 'Rocío' i un altre, 'Fidel'", va confessar Carmen Borrego, després d'apuntar que els van estar esperant fins a l'últim moment.

Tot i això, el que més el va molestar va ser no rebre una trucada per part de Carrasco: "No m'ha agradat, però no m'ha trucat". "M'hauria agradat que m'hagués trucat el dia de la boda o el dia posterior per preguntar-me com havia anat tot".

En aquest moment, Carmen Borrego va assegurar que hi va haver altres persones que sí que van estar presents a l'enllaç, malgrat la seva absència física. "Belén Rodríguez no va venir i, tot i això, hi va ser present. Rocío és d'una altra manera, no podem donar a tothom el mateix tracte".

Primer plànol de Rocío Carrasco enfadada en un plató de Telecinco
Rocío va voler explicar els motius de la seva absència | Mediaset

Per part seva, la dona de Fidel Albiac va voler donar les explicacions pertinents. Per això, dies després fer-se pública la seva absència, va decidir entrar a Sálvame per explicar els motius pels quals va  prendre aquesta decisió important.

"Hi ha vegades que es pot, hi ha vegades que no es pot. Quan a una la conviden a una festa, és una cosa meravellosa, però la vertadera amistat es demostra quan passa alguna cosa dolenta i s'hi està per donar suport", va assegurar en directe.

Ara bé, sens dubte, la frase que va provocar les llàgrimes de Carmen Borrego va ser la següent: "Possiblement, si es casa Alejandra Rubio, aniré a la seva boda".