Muntatge de fotos de primer pla d'Alba Carrillo, amb rostre somrient, i al costat una imatge de Jorge Javier Vázquez també amb rostre somrient
GENT

Alba Carrillo troba una feina sorprenent en tirar floretes a Jorge Javier Vázquez

Alba Carrillo confessa l'admiració que sent per Jorge Javier Vázquez mentre es prepara per tornar de nou a la televisió

Alba Carrillo sempre ha demostrat que, com a fenomen televisiu, no té rival. La seva sinceritat a l'hora de tractar certs temes i la seva resposta ràpida han estat clau per convertir-se en una habitual de Telecinco.

Però el seu acomiadament recent va provocar que Alba s'hagués de reinventar i no ha trigat a aconseguir una nova feina. Tanmateix, encara continua lluitant contra tots aquells que, segons ella, no la van tractar bé. Una llista on sempre ha estat Jorge Javier Vázquez, encara que ara ha sorprès reconeixent que l'admira molt.

Alba Carrillo reconeix la seva admiració per Jorge Javier Vázquez

Entre Alba Carrillo i Jorge Javier Vázquez sempre hi ha hagut una relació d'amor-odi. No han estat poques les polèmiques que tots dos han protagonitzat amb intercanvis duríssims d'acusacions.

Muntatge amb les cares d'Alba Carrillo i Jorge Javier Vázquez
Entre Jorge Javier i Alba Carrillo sempre hi ha hagut una relació d'amor-odi | e-noticies.cat

Ara bé, si hi ha una cosa que Alba no nega, és que el català és un gran comunicador. Així ho va confessar fa uns mesos després de l'estrena infructuosa del desaparegut Cuentos Chinos. “M'esperava més de Jorge Javier Vázquez, encara que hi ha coses que no m'agraden, continuo pensant que la tele és a les seves mans”.

Ara, la model torna a destacar el paper com a presentador de Jorge, reconeixent en una entrevista per a El Confidencial la seva admiració per ell. “Així com no admiro Ana Rosa, a Jorge sí”, confessava.

Malgrat que afirma que el de Badalona no va ser just amb ella, el qualifica de ser una persona “brillant”. “Per a mi és un referent en el món de la comunicació”, afegeix sobre el paper fonamental que hi té Jorge.

Jorge Javier a Telecinco com a presentador de Contes Xinesos
Alba Carrillo confessa la seva admiració per Jorge Javier | Mediaset

Per a la model, la mala opinió que el català té cap a ella ve motivada “per influències alienes”. Persones que, segons Alba, es van encarregar de malmetre i van provocar que el conflicte entre ells s'accentués. "M'ha posat en un lloc que no em pertoca", ha opinat.

El seu últim enfrontament va passar a Secret Story i la mare de l'ex de Fonsi Nieto va tenir un paper crucial. Jorge va ser especialment dur amb Lucía Pariente i Alba va acabar esclatant. “Des de llavors no hem tornat a parlar mai més”, confessa, afirmant que tot s'hauria arreglat si ell “hagués demanat perdó”.

La nova feina d'Alba Carrillo a la televisió

Després del seu acomiadament fulminant de Telecinco, Alba ha aprofitat el temps per explorar unes altres facetes. Recentment, ha publicat un llibre sota el títol Lista para la vida, on comparteix la seva “manera de viure”. Una obra de què se sent realment orgullosa i amb la qual espera servir d'inspiració als seus lectors.

No obstant això, el desig de Carrillo és fer alguna cosa diferent que li aporti alguna novetat a la seva vida. Per aquest motiu ha acceptat un nou repte televisiu amb què promet regalar moments inoblidables.

Muntatge de fotos de pla curt d'Alba Carrillo amb el fons del programa 'Celebrity Bake Off España' i el logotip del programa al davant
Alba Carrillo serà concursant de Celebrity Bake Off | Europa Press, e-noticies.cat

Alba ha decidit fitxar com una de les concursants de Bake Off: famosos al horno, el programa que s'estrenarà d'aquí a poc a TVE. Un format al més pur estil MasterChef, però on els aspirants hauran de demostrar els seus dots com a pastissers.

Tot un repte per a la model que estava desitjant tornar a la televisió. “La tele és el meu medi natural i aquí soc feliç”, va dir després de conèixer-se el seu acomiadament.

En aquest nou concurs culinari, l'ex de Feliciano López coincidirà amb Terelu Campos i la seva gran amiga Rocío Carrasco. La notícia no ha trigat a provocar reaccions a les xarxes de tota mena.

N'hi ha que celebren la tornada d'Alba a la televisió afirmant que “és un bon càsting VIP”, mentre que uns altres opinen tot el contrari. “De vergonya”, publicava una usuària de les xarxes. “Horrible TVE, les deixalles de Telecinco”, n'opinava un altre.

El que és innegable és que el nou concurs de l'ens públic no deixarà ningú indiferent. Abans de la seva estrena, tothom ja se n'ha fet ressò i promet continuar així durant setmanes.