Dues persones amb maquillatge fosc i cabell llarg posen juntes, amb cors rosats al fons i una imatge circular a la cantonada superior dreta que mostra la mateixa parella en una foto més antiga.
GENT

Alaska i Mario Vaquerizo comparteixen la imatge més especial que tancarà molts rumors

Alaska i Mario Vaquerizo comparteixen la imatge més especial, amb què recorden la seva història d'amor fa 25 anys

Alaska i Mario Vaquerizo s'han mostrat més feliços i enamorats que mai amb una imatge que mai no havíem vist. La parella ha volgut celebrar el Dia de l'Orgull a la seva manera, compartint ni més ni menys que una instantània de fa 25 anys.

Una imatge en què veiem Alaska i Mario Vaquerizo al començament de la seva relació i amb la qual deixen molt clar com estan d'enamorats.

Tot i el pas del temps, i davant els constants rumors que insisteixen a separar-los, ells tornen a demostrar que estan fets l'un per a l'altre.

Dues persones abraçant-se, una amb cabell negre arrissat i l'altra amb cabell vermell.

"Avui fa 25 anys d'aquesta foto. Alaska em va convidar a celebrar el meu primer Dia de l'Orgull gai amb ella. Nena, te'n recordes? Adolescents terminals a la Disneylàndia de l'amor", ha compartit Mario Vaquerizo a les xarxes socials.

Així, podem veure'ls a la seva faceta més desconeguda; ella, amb els cabells vermells. I, per la seva banda, Mario amb els cabells més curts.

Era l'any 1999, just quan al líder de les Nancys Rubias li van encarregar la promoció de Fangoria. Després de conèixer-se, immediatament sorgia l'amor entre ells.

Alaska i Mario Vaquerizo sorprenen amb la imatge més especial

De fet, tot just sis mesos després de conèixer-se, la parella es donava el 'sí, vull' en un casament secret celebrat a Las Vegas.

I, des de llavors, Mario i Alaska s'han tornat inseparables. Just per això, no sorprèn que la publicació hagi generat un gran enrenou.

"Divinos des de sempre", els han comentat. "Doncs ara estan molt més macos". A més, també ha destacat com és de bonic aquest record i la seva història d'amor.

Muntatge de fotos de Mario Vaquerizo i Alaska, una recent i una altra antiga del casament on apareixen tots dos molt joves

"No hi ha res més bonic en una parella que estimar-se pels qui són, tal com són i no voler-se canviar res", es pot llegir. "Felicitats! Que visqui l'amor!".

El canvi que han experimentat Alaska i Mario amb el pas dels anys es fa més que notable, a la qual cosa també es pot sumar la diferència d'edat entre tots dos.

"El que més li ha dolgut escoltar és que soc un grimpador, que manipulo la meva dona", es lamentava Vaquerizo respecte a les crítiques rebudes. Una cosa que també ha afectat la seva decisió de tenir fills.

"La meva dona no té l'instint maternal. A ella li encanten els nens, però no tenia ganes de tenir un fill", explicava Mario en una entrevista.

Tot i això, mai ha estat un obstacle, ja que ells sempre han tingut molt clar que es volen per sobre de tot.

➡️ Gent

Més notícies: