Primer plànol de Carmen Borrego amb rostre preocupat en l'extint programa 'Viva la vida' de Telecinco
GENT

Carmen Borrego confessa què pensa de l'estat actual de María Teresa Campos

Carmen Borrego destapa la dura realitat de la seva mare

Són temps difícils per a Carmen Borrego, això és indubtable. I és que, des de començament del 2023, la filla de Maria Teresa Campos està havent de bregar amb, sens dubte, la seva època més difícil.

No només s'ha hagut d'enfrontar al delicat estat de salut de la seva mare, sinó també a altres moments molt durs. Entre ells, el final de Sálvame i la tensa relació que actualment manté amb el seu fill, José María, i la seva nora, Paola Olmedo.

El cas és que, sobretot, Carmen Borrego s'ha obert en canal a través d'una exclusiva que ha concedit a la seva revista amiga Lecturas. Però ja us avancem que el que, sens dubte, ha generat més preocupació ha estat quan l'excol·laboradora s'ha pronunciat sobre l'estat actual de María Teresa Campos.

Salten totes les alarmes per les paraules de Carmen Borrego: “Em fa pena com està la meva mare”

Se sap ben bé que, des de fa uns anys, l'estat de salut de la mare de Carmen Borrego no ha estat el millor de tots. I és que, en el moment en què es van publicar unes imatges de la veterana periodista pels carrers de Madrid, els mitjans no han parat de posar-hi el focus d'atenció.

Captura de 'Sálvame' amb Carmen Borrego plorant al plató
Carmen Borrego no ha parat d'emocionar-se durant tota l'entrevista | Mediaset

Ara, temps després, aquesta situació de María Teresa Campos continua generant preocupació, com des del primer dia. A més, fa tan sols unes setmanes, tornava a ser notícia amb motiu del seu 82è aniversari, precisament, pel mateix motiu.

Davant d'això, Carmen Borrego s'ha pronunciat a Lecturas i, per descomptat, les seves declaracions han acabat confirmant el pitjor que es temia. “Em fa pena com està la meva mare”, assegurava la germana de Terelu Campos, molt emocionada.

Això només demostra que, malauradament, l'estat de salut de l'andalusa és, en efecte, més greu del que ja s'imaginava.

Carmen Borrego no està portant gens bé aquest assumpte, igual que els altres que el tenen preocupada: la cancel·lació de Sálvame, que ha comportat que es quedi sense feina, i el seu mal rotllo amb el fill.

“Aquest any no tinc ganes de diversió, però ho he fet. Passo pel meu moment més complicat, però tiraré endavant. Ho superaré”, deia entre llàgrimes. “Estic desesperada”, prosseguia totalment desconsolada.

Tot i això, al final, semblava que encara hi havia una mica d'esperança per Carmen Borrego, a jutjar pel que va dir a continuació. “Hi ha moltes persones que no es mereixen que em destrueixi i lluitaré per ells”.

No hi ha cap dubte que les declaracions de Carmen Borrego han fet saltar totes les alarmes. No només ho ha fet perquè ha confessat la dura realitat que travessa la seva mare, sinó perquè ella mateixa ha afirmat que la seva situació personal també està sent summament complicada.