Muntatge de fotos de primer pla de Luis Miguel i la seva parella, Paloma Cuevas, tots dos amb rostre somrient
GENT

Paloma Cuevas ja coneix els plans de Luis Miguel: Enrique Ponce se sorprendrà

Paloma Cuevas té clar què hi ha darrere de l'objectiu del seu xicot

Paloma Cuevas és al disparador mediàtic des de fa temps per la relació sentimental que manté amb Luis Miguel. Una relació que ha intentat mantenir allunyada de la premsa, tot i que darrerament ha canviat. Ja s'atreveix a parlar d'ell de forma pública i la seva família també ho fa, per deixar clar com estan de feliços.

Cuevas amb aquesta història d'amor ha aconseguit superar la ruptura amb Enrique Ponce. Ara se sent il·lusionada i molt enamorada de l'artista, del qual en coneix els plans. Aquests l'han portat a fer un pas que haurà deixat estupefacte l'esmentat torero.

Paloma Cuevas està al dia del que ha fet el seu xicot: el sorprendrà 

Paloma Cuevas ho coneix tot de la vida de Luis Miguel i això li fa saber que ja es troba organitzant la seva propera gira. Tant és així que s'està preparant per donar el millor sobre els escenaris. I aquesta preparació no passa només per cuidar la seva veu i organitzar el repertori, també per oferir la millor imatge als seus fans.

Precisament per aquesta raó, la cordovesa ha pogut veure que el mexicà ha anat aquests dies a la Clínica Dermatològica Giovanni Bojanini, a Madrid. Ho ha fet per fer-s'hi un tractament capil·lar, com ha publicat la revista Semana. Gràcies a això podrà continuar presumint de cabell i oferint un aspecte jove i sa davant dels seus seguidors.

Muntatge de Luis Miguel i Paloma Cuevas en primer pla
Paloma Cuevas l'ha vist cuidar-se els cabells especialment aquests dies després d'acudir a una clínica | e-noticies.cat

Cuevas sap que aquest pas fet pel seu xicot el relaciona amb Enrique Ponce. Sí, perquè aquest també es va sotmetre a una sèrie de cures capil·lars fa uns anys. És més, els va dur a terme a la mateixa clínica.

En concret, va ser el 2015 quan l'ara exmarit de Cuevas va decidir sotmetre's a un implant de pèl a l'esmentat centre sanitari. Ho va fer en aquest perquè havia estat imatge del mateix. I també perquè alguns coneguts i amics l'havien triat, com seria el cas d'Alfonso de Borbón o Ramón García.

D'aquesta manera ha quedat clar que els dos homes de la vida de Cuevas són igual de bufons. És més, comparteixen problemes de pèl i fins i tot clínica.

Paloma Cuevas i Enrique Ponce passejant amb la seva filla pel carrer, en una foto d'arxiu quan tots dos eren parella
Paloma Cuevas sap que el seu exmarit va fer una cosa semblant fa uns anys | GTRES

Paloma Cuevas ho sap tot sobre els propers passos de la seva parella

La filla de Victoriano Valencia sap que si el seu noi s'ha sotmès a aquest tractament és per estar radiant a la seva pròxima gira. I sobre aquesta ella també en té tots els detalls.

Paloma Cuevas sap que s'ha presentat sota el títol Luis Miguel Tour 2023 i que començarà el proper 3 d'agost. En concret, arrencarà amb un espectacular concert al Movistar Arena de Buenos Aires (Argentina).

Després d'aquest tret de sortida, Cuevas sap que la gira durarà uns quatre mesos i durant aquests anys el cantant farà més de 45 concerts. Aquests el portaran a recórrer diferents racons de Sud-amèrica, així com els Estats Units i Mèxic, la seva terra natal.

I en aquests interpretarà algunes de les seves cançons més famoses com Suave, La incondicional o Ahora te puedes marchar, entre d'altres.

Paloma està recolzant plenament la seva parella en aquest nou projecte, encara que és conscient que aquest els mantindrà més allunyats. Sí, perquè encara que ella pugui assistir a alguns dels espectacles, serà a Espanya tant per temes laborals com per cuidar les seves filles. Per això, per primera vegada, estaran més separats del que s'havien acostumat des que van iniciar la seva relació amorosa.

Tot i la distància momentània que viuran, Cuevas li donarà suport i li enviarà tota l'energia positiva. Ho farà perquè sap que la seva passió és cantar.